Hirdetés

Ajándék hőskinézet jár az évforduló 11. napján

Az évfordulós ajándékok 11. napján egy ajándék hőskinézet üti a markunkat!

Hirdetés

Mielőtt azonban belerohannánk a rengetegbe, nézzük meg, kik is jogosultak a 10. évfordulós jutalmakra.
Minden olyan fiók, ami magyar idő szerint 2019. október 16. hajnal 3:00 előtt lett létrehozva, 10 különleges küldetést kap a játék évei után, plusz egy bónusz küldetés az elkövetkezendő évre. A küldetések minden nap 22:00-kor aktiválódnak, október 17-én megkezdve. Naponta egy küldetés lesz, így rohanni úgymond felesleges, de búslakodni sem kell, ha nem érsz rá épp valamelyik nap, ugyanis ezek a küldetések és jutalmak megvárnak. Egészen november 19-én 20:00-ig van lehetőség teljesíteni ezeket, így garantált, hogy senki nem marad le semmiről.A 11. napon mint a fenti képen is látható, egy bónusz érkezik majd, ez a bónusz pedig nem más, mint egy Annie-versary hőskinézet! A hőskinézet mellett egy hozzá tartozó idézői ikon is elérhető lett a PBE szerveren, valószínűleg az is ajándékként fog járni mellé, vagy ha nem is ajándék lesz, akkor 1 kék esszenciáért zsebelhető majd be.

Mindenesetre vigyázni kell innentől, mert Tibbers hatalmasabb mint valaha, formája pedig igazán ördögi, szó szerint Teemo alakot öltve, és természetesen őt is Annie irányítja!

Az Annie-versary hőskinézet a 9.21-es frissítés érkezésével várható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Deathwing 4 hónapja
  Akinek nincs meg Annie hős,az megkapja a skinnel együtt?
  0 0 Válasz
  • Huzsi 4 hónapja Deathwing
   Valószínűleg igen, bár 450 BE nem sok érte :D
   0 0 Válasz
 • Jelina11 4 hónapja
  Te most szórakozol hogy nincs meg annie ?
  0 0 Válasz
  • Deathwing 4 hónapja Jelina11
   Nincs meg, és nem is tervezek olyan hősöket megvenni, amik nem tetszenek :D .Sajnos 1-2 hibáztam, amit sajnos nem tudok visszacserélni :/ .
   0 0 Válasz
   • Kalamona90 4 hónapja Deathwing
    Én a hősökre mindig úgy gondoltam mint poémonokra. Azaz "szerezd meg hát mind" Így meg is szerzem ha tetszik ha nem. A másik meg minden hőssel akkarok játszani minimum 10 meccset. Csak egy saját kis mini küldetés plusz érdekes tapasztalat szerzés. Volt olyan hogy valamelyik hős nem tetszet de játszottam vele 10 meccset és a véleményem megváltozott.
    0 0 Válasz
    • Deathwing 4 hónapja Kalamona90
     Természetesen sok minden közrejátszik abban, hogy miért nem veszem meg az összes hőst. Plként nem szeretem gay doldokat,igy varus,neeko,taric off,nem szeretem unbalace hősöket,irelia,darius,akali,zed stb és még sorolhatnám .Ott van esszencia, ami szintén problémás. Csak akkor veszem meg a hőst,ha bejön a mechikája, története és külleme.
     0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?