A K/DA után itt a következő banda, a True Damage!

A K/DA után itt a következő banda, a True Damage!

Az augusztus végi pletykák igaznak bizonyultak.

"A VB-n érkezhet az új hős és a True Damage nevű banda is."

Így kezdődött az augusztus végén megírt cikkünk a True Damage bandáról és az akkor még nem ismert új hősről, akiről azóta már természetesen tudjuk, hogy nem más, mint Lucian felesége, Senna. Úgy néz ki Thresh lámpásába zárva túl sok ideje is volt, és zenéket írt ezidő alatt.
Már augusztus végén is volt erre utaló jel, még pedig Senna skinjének splash tervezeti fázisában lévő splash artján.
Elvileg R&B stílusú zenét hallhatunk majd tőlük a tavalyi KPOP-pal ellentétben, de ez majd idővel úgyis kiderül. Most azonban a nem a splash art a fontos, hanem a merch ami kiszivárgott, pontosabban a póló, hisz azon látszanak a True Damage banda hősei.Qiyana, Yasuo, Akali, Senna és Ekko már alig várják, hogy új zenét hozhassanak el az Idézők számára! Ráadásul Qiyana Prestige kinézetet is fog kapni, mint ahogy azt a korábbiakban már megerősítették. Ezen kívül még pulóver tervet is láthattunk, bár ebből nem derült volna ki, hogy melyik hősök az érintettek az új bandában. Hogy Akali miért pártolt el a K/DA-tól, nem tudni.Mindenesetre mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen stílusú zenével érkezik majd az újabb ötös. Ráadásul így jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a korábbi K/DA zenei leakek igazak-e? Ha igen, lesz-e vajon esetleg bandák harca, hogy ki a kedveltebb? Felhúznak-e rá egy eseményt? Mindez még a jövő zenéje, mi ellenben már nagyon várjuk!

Egy pici leak azonban volt a 10. évforduló ünneplése során a Riot Pls: 10. évfordulós kiadásában, csak mindenki annyira el volt foglalva a többi dologgal, hogy ez szinte alig tűnt fel valakinek eleinte.

A keresendő rész 28:04-nél kezdődik a mobilos felhasználóknak, akiknek esetleg nem onnan indulna a videó. A kép jobb oldalán pontosan 28:08-nál látható egy ikon, ráadásul pár másodperces betekintést nyerhetünk még a zenébe is.Így van, az a True Damage banda korábban leakelt jele, avagy logója. És azzal, hogy azt mondta a videóban, hogy találkozunk Párizsban, ahol az idei Worlds döntője is lesz, szinte biztos, hogy ott fog debütálni az új banda!

Ti örültök az új hőskinézeteknek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!