Csacsiékra nincsenek szavak, ott van a Splyce a rájátszásban!

Csacsiékra nincsenek szavak, ott van a Splyce a rájátszásban!

Nagyon mélyről kapaszkodott vissza a Splyce, de a B csoport zárónapján ellenállhatatlanul játszottak Vizicsacsiék.

1-2-vel, az utolsó helyről várta a B csoport utolsó meccsnapját a Splyce. Vizicsacsiéknak a győzelembe kellett menekülni ahhoz, hogy a saját kezükben legyen a sorsuk. A FPX, mint Kína legerősebb csapata, a JT, mint a tajvani bajnok állta a Kígyók útját, sőt még egy GAM Esports is várt rájuk csak úgy levezetésként. Tekintsünk vissza a diadalmenetre, ami további bekezdéseket nyitott meg Vizicsacsi szócikkében, a LoL történelemkönyvében!

Splyce vs CTBC J Team

Már az első percekben sikerült Csacsinak és Xerxének elcsalnia ingoványos talajra Rest Kledjét, így a kettes szint előtt összejött a First Blood a Splyce-nak. Utána nem volt megállás, ihletett formában döngölte bele a Szurdokba a harmadik seedet megkaparintó európai csapat tajvani ellenfelét. Csacsitól Norskerenig mindenki tökéletesen játszott, így fikarcnyi esélye sem volt a JT-nek, hogy megismételje a néhány nappal ezelőtti teljesítményt, amikor térdre kényszerítette a Splyce-t. Ha egy dolgot ki kell emelni a meccsről, az mindenképp Humanoid Cassiopeiaja lenne, aki tökéletesen érkezett a teleporttal az oldalsó ösvényekre.

Splyce vs FunPlus Phoenix

Kína bajnoka toronymagas esélyese volt a B csoportnak, de ezen a meccsen ez senkit sem érdekelt. Tudták Csacsiék, hogy kötelező a győzelem, ezért behozták azt a Cho'gathot, amivel az UOL ellen is kivívták a továbbjutást a mindent eldöntő ötödik mérkőzésen. A FPX nem tudta lereagálni Xerxre rajtaütéseit és Vizicsacsi teleportjait, így gyors előnyhöz jutott a Splyce. A hatalmas tank Cho'gathot senki és semmi nem tudta megállítani, folyamatosan nyílt az olló a két csapat között. Becsülettel tartotta magát a kínai csapat ameddig csak bírta, de Norskeren engage-ei, Xerxe - Kobbe - Humanoid hatalmas sebzése és az egyre tankosodó Cho túl nagy falatnak bizonyult számukra. Ez a diadal azt jelentette, hogy ha nyer a Splyce a GAM ellen, akkor biztosan bejut a playoffba.

Splyce vs GAM Esports

 

A B csoport nyitómeccse óta rengeteg esemény történt, ezért sem lehetett elkönyvelni előre, hogy sima Splyce winre számíthatunk. Vizicsacsi behozta a Gangplanket, de az első 20 perc alapján bár ne tette volna. Zeros Fiorája és Levi Lee Sinje az első percektől kezdve nem hagyta élni Csacsit és csak gyűltek a halálok a magyar topos neve mellett. Egy dologban bízhatott a Splyce, hogy Humanoid Ryze-zal lecarryzi majd a late game-et. Mivel az ellenfél csapatában nem volt igazán tank, a Ninja Tabi meg nem sokat ér egy mágus ellen, ezért Ryze gyakorlatilag azt csinált, amit akart. Splitpushban senki sem tudta felvenni vele a versenyt, a csapatharcokban a nagyszerű ultiknak és a folyamatos sebzésnek köszönhetően mindig Humanoidon volt a világ szeme. Szép lassan ledolgozta hátrányát a Splyce, nagyszerű Baron fightot nyertek meg és sikerült megfordítaniuk a mérkőzést. Hiába bukták el az early game-et, csak a győzelem számított.

Splyce vs FunPlus Phoenix - Tiebreaker

A GAM elleni győzelem után felszabadultabban játszhattak Csacsiék, ugyanis már biztos volt, hogy továbbjutnak a csoportból. A FPX flexelte Renektont és Doinb kezébe adta, ami meglepte a Kígyókat. Hiába játszott nagyszerűen Csacsi GP-vel, Humanoid nem tudott mit kezdeni a hatalmas krokodillal és szép lassan hátrányba került az európai ötös. A 26. percben elkapták Xerxét a Főnixek és megindultak a Baron felé, amit nem tudott ellopni a Splyce, mindössze egy gyilkossággal vigasztalódhattak. Ezek után nem volt valódi esélye Csacsiéknek, hogy megfordítsák a mérkőzést, de annyi baj legyen.

A magyar játékos és Európa harmadik kiemeltje ott lesz a 2019-es League of Legends világbajnokság rájátszásában. A Splyce ellenfele az A, C és D csoportok győztesei közül kerül ki, ami azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel az SKT, a G2 és az IG - TL - Damwon ellen kell majd megmutatni egy Bo5-ben, hogy a Worlds soha nem érhet véget.

Folytatás október 26-27-én, ahol a negyeddöntőkben lehet majd szorítani Vizcsacsinak és a Splyce-nak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Deathwing 4 éve
    Helyes, tanultak a trollpick meta, nem meta , és normális adc-vel választottak, ami szép hot steak győzelmet arattak . Nagy kár, hogy az utolsó meccset elbukták, de a lényeg meglett. Továbbjutottak .GG.
    0 0 Válasz
  • Chutbert 4 éve
    Nezzem oket tegnap, Baronnal olyat huztak, hogy a hajam letettem. Nem jatszom mar a jatekot, de nagyon odatettek magukat. Gratu nekik elkepeszto teljesitmeny. Csacsinak pedig kulon respect. Az interju kulon pedigree volt tole.
    0 0 Válasz
  • Tundererdo 4 éve
    Van egy olyan érzésem hogy mégegy meglepetést tartogat ez a splyce történet és ha arra gondolunk hogy fana hogy járt nem is baj az a második hely. (Isten keze lenne megkapni egy TL D csoport győztest és kiütni). Nagyon lehúzták csacsit utóbbi időben. Játék alapjàn is meg hősbázis alapján is most meg choval új metát teremtőnek tartják azt az embert aki behozta swaint kövi game ban. Hozta poppyt kövi game ban. Rumble irelia renekton még szóba se került. De láttuk már ryzeozni is őt. Mundoból nem kérünk. De amilyen figyelmet kapott gam ellen soloq torony mögül harmadszor is gank. Nem is értem miért azt az embert akarják kitiltelni aki arról híres hogy nevergiveup. Végre norskeren is lenyugodott bár humanoid elfelejthetné syndrát is. LB vagy még azír is jobb. Gyerünk fiúk még egy upset benne van. Tegnapi napban uol szív is ott dobogott.
    0 0 Válasz
  • Aizen 4 éve
    Nagyon odatették magukat! Végre kiváló makró döntéseket láttunk. Én azt mondom, hogy csak az SKT-t kerüljék el, többiek ellen van esélyük.
    0 0 Válasz
  • Komojtalan 4 éve
    Idén nem néztem RIOT -os közvetítést, de ha olyan időben játszanak amikor ráérek hajlandó leszek megnézni angolul is. Csak írásban követve a Splycet a fene se érti az egészet, de azért a 8 közé jutni szép teljesítmény.
    0 0 Válasz
  • cstomi468 4 éve
    Szépvolt őszintén szolva az utolsó kivételével csak bele bele pillantgattam a mecsekbe. De amikor az első helyért mentek kicsit erőszakosabban tolják azt a baront 2. Alkalomal amikor 4k hpn otthagyták onnan lehetet volna akármien fed a renekton go kaisa anyit ütött volna hogy még az a syndra is talál killeket utána
    0 0 Válasz
  • cstomi468 4 éve
    Plussz senki ne képzelődjön ez a splyce jelenleg nem a hatalmasak ligájában játszik mivelnem egy teljesen összeszokott csapatról van szó mázlijuk volt mind a melléktáblán mint most nevetségesen könnyű csapatokat kapott ( persze az UOL megkeserítette az életüket de az is az ő hibájuk ez 3-0 ra is hizhatták volna) most meg az FPX nem érdekes mivel a 2. Hej is jó de ha oda kerülünk majd hogy skt rng g2 meg annak a csoportnak a 2 hejezetje esetleg egy TL ott kelk majd összeszedni magukat és amit az alapszakasz on vagy lec n is mutattak ha jön a nehézség vége olyan miss komunikációt tolnak hogy nem képesek összeszesni magukat és ugye ez az egy év nem is elég arra hogy egy csaparba beileszkedjenke ismertlen emberek vagyis arra akarok kijukadni ha ezen változtatnak a követkető évekbem folyamatisan mehet a bo5 éss annak is a 2. Körenem lepődnék meg ha már jövőre otwnnének egy döntőben esetlwg egy msi cím de remélem tévedek és összeszedik magukat a srácok és mennek minnél tovább megnéznék egy skt vs spy összecsapást abban is humanoid faker t érdekes lenne mindenféleképpen
    0 0 Válasz
    • Komojtalan 4 éve cstomi468
      Szerintem ne erőltesd az írást :-) :-(.
      0 0 Válasz
      • cstomi468 4 éve Komojtalan
        Szerintem meg ezt magadban is tarthadtad volna bocs hogy ha telefonon írok akkor nem mindig tökéletes
        0 0 Válasz
    • Aizen 4 éve cstomi468
      Abban igazat adok, hogy könnyű csoportot kaptak. A többiben nem értek, pont hogy most mutatták meg, hogy képesek nyomás alatt is játszani, hiszen a továbbjutáshoz kellett a JT és az FPX győzelem... emellett az FPX a végső győzelemre is esélyes és ha az emlékezetem nem csal mind a 3 meccs viszonylag szoros volt. Persze nem ábrándozok tudom, hogy a következő forduló valószínűleg az utolsó lesz SPY-nek. Viszont az összeszokáshoz bőven elég egy split is, ezért elég valótlannak találom amit írtál. Ahhoz, hogy jobban teljesítsenek, ahhoz meg inkább egyéni fejlődés kéne pl: Humanoidnak sokkal stabilabbnak és nagyobb champion pool-lal kéne rendelkeznie, persze csapatszintem mindig van lehetőség javítani főleg a kommunikáción.
      0 0 Válasz
  • xNuthx 4 éve
    Iszonyatosan jó meccsek voltak, de a negyedik meccsre kifulladtak. Menten bontottam is egy sört arra, hogy bejutottak, büszke vagyok rájuk. Azonban jó eséllyel ennyi volt.Nagyot fejlődtek és szépen játszanak, de Se egy SKT-nek, se egy G2-nak nem lesznek ellenfelek. Az utolsó csoportból annyira lutri, de a Liquid kivételével mindegyik csapat kígyótaposó. Persze ez csak a személyes véleményem és borzasztóan szorítok, hogy ne legyen igazam.
    0 0 Válasz
    • Loemifar 4 éve xNuthx
      Griffin csak megnyerte az A csoportot, kifejezetten érdekes lenne látni őket Csacsiék ellen. Amennyire gyengén muzsikáltak a Bo5-ökben (0-3-ak az SKT ellen), ha nem is reális, de minimális esély lehetne ellenük.
      0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.