Hirdetés

Változik az RP neve, nehéz lesz az új nevet megjegyezni

Huzsi | 19/10/18 15:12
Cikk mentése

Az új játékok miatt szükség volt tisztázni az RP nevének kérdését.

Hirdetés

Az elmúlt napok mondhatni bejelentések hadseregéről szóltak, ami nem is csoda, hisz most ünnepli a League of Legends a 10. születésnapját, és a fejlesztők úgy vélték itt az idő elővenni az eddig rejtegetett aduászokat.

Project A, Project L, Project F, Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift és Arcane. Nem tűnik soknak, mégis rengeteg dologról beszélgetünk ezen nevek alatt.
Ezt követően számos játékosban merült fel a kérdés, hogy ott is Riot Pontok lesznek-e. A válasz pedig egyszerű: nem. Az új mobil játékok, mint a Legends of Runeterra, a TFT és a League of Legends: Wild Rift mind megtalálható lesz a Google Play és az Apple App Store áruházakban, ahol nem megengedett, hogy több játékban is ugyanaz a játékbeli pénznem legyen használva. Így a fejlesztők úgy döntöttek, hogy minden játéknak saját valutája lesz.

A TFT mobilos változata iránt érdeklődőkre is gondoltak a fejlesztők, nekik sincs miért aggódni az eltérő fizetőeszköz ellenére sem, ugyanis a a két verzió eltérő fizetőeszközt fog használni, a megszerzett tartalmak közösek lesznek.

A League of Legends és a Teamfight Tactics PC-s és Maces verzióinak fizetőeszköze egyszerűen az RP lesz. Az eddig megvásárolt RP-feltöltőkártyák ugyanúgy beválthatók maradnak, és az árazáson sem változtatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • paalciklohexan 3 hónapja
  Most akkor vagy én maradtam le hogy mi is lesz az RP helyett, vagy a címből maradt le, hogy "nem lesz nehéz megjegyezni" mivel most is RP. What?
  0 0 Válasz
  • Huzsi 3 hónapja paalciklohexan
   Szarkazmus :D RP helyett RP lesz, de a forrásban is megtalálod, ami a cikk alján van ^^
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?