Újabb hős lépett be az

Újabb hős lépett be az "1000 napja nem kaptam skint" klubba

Egy újabb hős átlépte a bűvös 1000-es számot, amit a már megszokott módon, napokban kell érteni.

Nem szoktuk titkolni, ha valakivel huzamosabb ideig nem foglalkozik a Riot Games kinézetek terén, ezúttal pedig Azir az, aki csatlakozott eme privát szervezethez.
Így van, már eltelt 1000 nap azóta, hogy Azir megkapta utolsó kinézetét, mely a Warring Kingdoms Azir kinézet volt. Ez pedig még 2017. január 19-én történt. Azir mindössze négy hőskinézettel rendelkezik a játékban, átlagosan pedig 464 naponta kapott eddig kinézetet. A következő hőskinézetek pedig olyan hősökre érkeznek, mint Annie, Blitzcrank, Karma, Kassadin és Miss Fortune. Négy halloweeni tematikájú kinézet érkezik az utóbbi négyesnek, míg Annie a League of Legends tizedik születésnapjára kap egy Annie-versary nevűt.

A klubból nemrég távozott is tag, hiszen korábban arról számoltunk be, hogy húszan vannak azon hősök, akik kinézet nélkül várakoznak a Szurdokban, immár ez a szám azonban visszacsökkent 19-re. Ezeket a hősöket az alábbi galériában találjátok meg, az utolsó hőskinézetük óta eltelt napok számával.Te milyen hőskinézetet tudnál elképzelni Azir számára?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Galéria

Kövess Minket!