Ez volt az indok, amiért Griezmann fiókját egyszer bannolták FIFA-ból!

Ez volt az indok, amiért Griezmann fiókját egyszer bannolták FIFA-ból!

Egy korábbi EA Sports munkatárs számolt be arról, hogy a francia támadó is szereti az Ultimate Teamet, és évekkel ezelőtt coin vásárlás miatt letiltották a fiókját.

Chukwuma "Chu Boi" Morah, az EA volt FIFA-s közössségi menedzsere az elmúlt napokban egy mókás történetet osztott meg a közössséggel. Elárulta ugyanis , hogy milyen indok miatt bannolták Antoine Griezmann - Real Sociedad, Atlético Madrid és Barcelona sztárja - felhasználói fiókját. Chu Boi évekig látta el feladatát, mielőtt 2015-ben visszalépett a pozícióból 2015-ben, pár héttel a FIFA15 indulását követően. Egy jó ideje már a Manchester United e-sport részlegénél teljesít szolgálatot, viszont volt egy remek történet a tarsolyában, amit most megosztott a nagyvilággal.

Kiderült a francia világbajnok Antoine Griezmannról, aki 2019-ben szerződött az Atlético Madridból a Barcelonához, hogy rajong a videojátékokért, különösen a FIFA és a Football Manager címeket részesíti előnyben.

A FIFA15-ben azonban nehézségekbe ütközött, miután coin vásárláson kapták a kiadó munkatársai és bannolták a fiókját. Ezzel szerettek volna többek között példát statuálni, és arra biztatták a játékosokat, hogy FIFA pontokat vegyenek és csomagokat nyissanak a coin beszerzése helyett. Griezmann felhívta az ügyfélszolgálatot, hogy megtudja mi történt, és elég feldúlt volt, ráadásul vissza akarta kapni a játékosait. A csapatát visszaszolgáltatták neki, azonban a coinoktól búcsút vehetett.

Sokan a nem tetszésüket fejezték ki az esettel kapcsolatban, mivel úgy érzik külön bánásmódot kapott a támadó, hiszen sokan végleges tiltást kapnak, ha ilyen ügyleten kapja őket az EA.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!