HussaR bemutat néhány meccs elemzést, melyből sokat lehet tanulni!

HussaR bemutat néhány meccs elemzést, melyből sokat lehet tanulni!

A GAMERZONE.gg játékosai a V4 Future Sports Festival alatt életük egyik legjobb formáját mutatták, megszorongatták az MIBR-t, végül 2:1-re ugyan kikaptak, de a legszebb pillanatokat kielemezve mindenki tanulhat a párharcból.

HussaR nevét aligha kell bemutatnom a hazai CS:GO-s közegnek, de a most kezdőknek, vagy az e-sportot kevésbé követőknek leírnám, hogy egy nagyon rutinos és remek játékosról van szó. 2018 folyamán számtalan Go4CS:GO kupát nyert, akkor még a HyperioN e-Sports ötösével, de szinte kivétel nélkül elindult a legnagyobb rendezvények selejtezőin is. Aztán a V4 Future Sports Festival során összejött a kvalifikáció és hazánkat képviselve jogot szerzett a GAMERZONE.gg tagjaként az indulásra.

Rögtön a brazil gigásszal az MIBR-rel kezdhettek, és remekül helytálltak. Infernon 16:12-es siker után a vezetést is megszerezték, majd után két szoros pályán (Train és Mirage) végül kikaptak, de volt néhány emlékezetes pillanatuk. Most a csapat játékosa, HussaR elemzi a budapesti eseményen történteket, melyben láthatunk tökéletes pisztolykört az adwokacik ellen, de pazar anti-eco kört is hoztak az MIBR ellen, és emberhátrányból is képesek voltak parádésat játszani. A mostani Legion Lecke adag tehát egy kis időutazás a nem túl távoli múltba, hiszen ezeket a Major és V4 taktikákat érdemes lehet ellesni vagy tanulni belőlük:

Legion Lecke #211

Legion Lecke #212

Legion Lecke #213

Legion Lecke #214

Legion Lecke #215

További hasznos és érdekes tippet találtok CS:GO-ban, LoL-ban, PUBG-ben, Fortnite-ban és FIFA-ban, ha követitek a Honvéd csatornáját!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!