3 hős kitiltási aránya is 50% felett

3 hős kitiltási aránya is 50% felett

Három hős is 50% feletti kitiltási aránnyal büszkélkedhet.

Ezen a héten szerdán érkezik a következő, 9.21-es frissítés, illetve rajtol a nyilvános bétakörnyezetben az azt követő, 9.22-es változat is.
Ez azonban még azt jelenti, hogy addig még a 9.20 áldásaival kell boldogulnunk. Utánanéztünk a leggyakrabban kitiltott hősöknek, és meglepődve konstatáltuk, hogy három hős is 50% feletti kitiltási aránnyal rendelkezik. Igen, az egyik közülük még mindig Pyke.Talán nem meglepő, hogy itt van a leggyakrabban kitiltott hősök között, ugyanis mióta átdolgozták, csak a fejfájást okozza a játékosoknak. A fejlesztők eleinte ráadásul még erősítették is, hisz a dzsungelben nem teljesített úgy, ahogy ők elvárták volna. Összességében Pantheon jelenleg egy Tier 1-es hős, 5%-os népszerűséggel és 51,40%-os győzelmi mutatóval. A siker és a csillogás azonban büntetéssel is jár, így az esetek 54,27%-ában Pantheon kispadon ül, mert valaki kitiltja.Garen. Mini-rework áldozata volt nem is olyan rég, melyből győztesen tudott kijönni. Demacia igaz ereje fényesebben csillog mint valaha, és ezt nem csak az tükrözi, hogy szintén egy Tier 1-es hősről beszélgetünk, hanem 14,87%-os népszerűsége és 53,09%-os győzelmi aránya is azt mutatja, hogy Garen egy igazi fenegyerek jelenleg a Szurdokban. Kitiltási aránya azonban már magasabb, mint Pantheoné, ő már 57,85%-os mutatóval büszkélkedhet, ez 3,5%-kal több, mint az előbb említett hősünké.A leggyakrabban kitiltott hősök trónját azonban még mindig Pyke foglalja el. Már több frissítés is lecsengett, azonban számára a 9.21-es frissítés lesz majd az igazi érvágás, mikor tovább gyengítik a karaktert. Egyedülálló, 66,47%-os kitiltása indokolt, hisz az egyéni ösvényeken rendkívül jól teljesít a karakter, csak a középső ösvényen 54,50%-os győzelmi és 3,29%-os népszerűségi mutatója van.

Ugyan csak nekik van 50% feletti arányuk, de követi őket még a negyedik helyen Yasuo 46%-kal, az ötödik helyen Morgana 44%-kal, a hatodikon Blitzcrank 43%-kal és a hetediken Nautilus 40%-kal.

Ti kit szoktatok kitiltani a leggyakrabban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!