Az utolsó talpon maradt magyar csapat is búcsúzott a SEC küzdelmeitől!

Az utolsó talpon maradt magyar csapat is búcsúzott a SEC küzdelmeitől!

Nem a magyar csapatokról szólt a SEC 10. szezonja, az ASUS ROG Elite már bejutott a nagydöntőbe.

A régiós döntőben két magyar csapatért is szoríthatunk, de sem a JungleblindpickXD-nek, sem a Team Plague-nek nem sikerült bejutnia a legjobb három közé, akik megküzdhettek az öt meghívott csapattal együtt a 4000 eurós összdíjazásért. A WiLD Multigaming gárdájának nem kellett kvalizni, mivel a SEC Season IX-ben behúzták a harmadik helyezést, így meghívottként vehettek részt a SEC Season X playoffjában.

Összesen három meccs jutott a Vadaknak, de kétszer is változás történt a felső ösvényen. Az első és a harmadik meccsen Meight, a Crvena Zvezdával EBL-t nyerő mides játszott felső ösvényen Marine helyett, csak a második mérkőzésen állt ki teljes lineuppal a WiLD. Rögtön vereséggel nyitottak a magyarok, ugyanis az egyik legerősebb görög csapat, az Intrepid Fox 2-1-re húzta be a Bo3-as párharcot. Kevésen múlt a győzelem, de sajnos a görögök örülhettek a végén. Az alsó ágon szintén egy görög klub várt Hextasyékra, azonban minőségbeli különbség volt a Pyrsos és az Intrepid között. Esélyt sem adott ellenfelének a WiLD, sima 2-0-val léptek tovább a következő körbe.

Az alsó ágon a román Nexus Gaming állta a Vadak útját és ezt az akadályt már nem tudta megugrani a magyar csapat. Nagyon összeszedetten játszottak a románok és kopendowN vezetésével ellentmondást nem tűrő módon, két 25 perc alatti meccsen küldték haza a WiLD-ot. Ez azt jelenti, hogy magyar szempontból az utóbbi évek egyik leggyengébb SEC-es teljesítményét láthattuk, de az élet nem állt meg, a következő szezonra ott a lehetőség mindenkinek, hogy a selejtezőkről bejusson a legjobbak közé.

A felső ágon az ASUS ROG Elite, az EBL legutóbbi kiírásának ezüstérmese már bejutott a nagydöntőbe, az alsó ágon a Nexus Gaming és a bolgár Random 5 harcolhat meg a másik döntős helyért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!