Íme a League of Legends: Wild Rift minimum követelményei mobilra

A minimumhoz nem kell még telefonból sem atomerőmű.

Számos League of Legends rajongó várja már, hogy a League of Legends: Wild Rift megérkezzen konzolra és mobileszközökre egyaránt. A fejlesztők tervezete, hogy ez majd az összes régióban 2020 vége fele lesz elérhető a mobilosok számára, a konzolosoknak azonban picit tovább kell még majd várniuk.
Ami jó hír, hogy a Riot azt ígérte, hogy a mobilosoknak hamarosan indul egy alpha, majd egy beta verzió a játékból. Hivatalos dátumok ugyan még nincsenek, de a rajongók remélik, hogy az elkövetkezendő pár hónapban valamikor ez megtörténik.

Sokan kétkedtek abban, hogy vajon milyen telefon is fog majd elbírni egy ilyen játékot, avagy kell-e több százezer forint értékű masina hozzá? A Riot Games szerencsére hamar válaszolt a felmerülő kételyre, és a jó hír az, hogy nem, nem kell hozzá csúcskategóriás telefon. A hivatalos oldalon látható, hogy ugyan ezek a technikai adatok még nincsenek kőbe vésve, azonban egyelőre úgy néz ki, hogy ezekkel a feltételekkel fog futni telefonokon a játék:

  • Android: 1GB RAM, Qualcomm Snapdragon 410 processor, és Adreno 306 GPU
  • iOS: iPhone 5S és későbbi társai

Tehát mint látható, a játéknak jelenleg nincsenek nagy igényei, így egy középkategóriás telefon is lazán elfogja azt vinni az eddigi információk alapján.

A játék 40 hőssel veszi majd kezdetét és nem lesz crossplatform lehetőség, avagy mobilos nem fog PC-s, illetve konzolos játékossal sem játszani.

Ti előregisztráltatok már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!