3 ezren sincsenek már versenyben az Ultimate skinekért a LoL vb tippjátékában - Worlds Pick'em

3 ezren sincsenek már versenyben az Ultimate skinekért a LoL vb tippjátékában - Worlds Pick'em

A csoportkörök végeztével mindenki megnézhette, hogy mennyire tippelte meg jól az eredményeket, most már pedig voksolhatunk a rájátszás győzteseire is.

Újabb fázisához érkezett a League of Legends 2019-es világbajnoksága, ezen a hétvégén már a negyeddöntőket kísérhetjük figyelemmel, ahol mindhárom európai csapat szerepel. A Fnatic sikeresen átverekedte magát a halálcsoport kihívásain, és végül az SKT mögött a második helyen jöttek ki a C csoportból. A G2 lehetett volna akár csoportelső is, de a GRIFFIN csúnyán ellátta a bajukat, míg a Splyce-nak is megvolt a lehetősége, három egymást követő győzelem után azonban a FunPlus Phoenix föléjük kerekedett a helyosztó meccseken.

Mindenesetre a negyeddöntő érkezése a Worlds Pick'em játékban is újabb részt nyitott meg, mostantól megtippelhetjük a Knockout Stage eredményeit is. A Group Stage-re leadott tippjeitek eredményeit itt tekinthetitek meg, egy füllel odébb pedig egy globális ranglistát is találhattok, amelyen a játékosokat különféle kategóriákba sorolja a rendszer az elért pontjaik alapján. Ezen jól látható, hogy csupán 2682 játékos van már csak versenyben az összes Ultimate skinért, a Riot Games ugyanis ezzel lepi meg azt a többnyire 1-2 embert, aki mindent képes jól eltalálni.

A Knockout Stage eredményeire itt adhatjátok le a voksotokat, természetesen mi is megtettük már, íme az Esport1 szerkesztőinek, kommentátorainak tippjei.

Loemifar tippje

Aioween tippje

Anniewhere tippje

Wolfi tippje

Heldeus tippje

Szerintetek ki lesz a világbajnok? Osszátok meg velünk kommentben a voksotokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!