Griezmann az egyedüli 90-es, de többeknek is jó kártyája lett!

Griezmann az egyedüli 90-es, de többeknek is jó kártyája lett!

Teljes a FIFA20-ban a Team of the Week 6 kerete.

Jobb szélső védőt ezúttal nem kaptunk, de azért a bal oldalra tehetünk közülük néhány játékost a csapatunkba. A hátvédek egyébként tetszetősek, de igazán a középpálya és a támadósor lett erős ezen a héten. Néhányukat kiemeltük, hiszen jól játszottak a hétvégén, de persze a TOTW keretében rajtuk kívül is akadnak remek kártyák, ráadásul Nainggolant RW posztra pakolta az EA Sports!

Marcos Alonso - LB: A Chelsea védője nagyon fontos gólt szerzett hazai pályán a Newcastle ellen, ezzel nyertek a kékek 1:0-ra és tartották otthon a három pontot.

Angel Di Maria - CAM: Félig CAM félig jobb szélső szerepkörben tetszelgett az argentin. 4:1-re elpáholták idegenben a Nice-t, ráadásul ő duplázott és 8/10-at kapott az L'Equipe magazintól.

Taison - CAM: A Shakhtar nagyon megy a bajnokságban, most is 6:0-ára nyertek, Taison ebből két találattal és egy asszisztal vette ki a részét.

Wissam Bed Yedder - ST: Két találattal boldogította a Rennes játékosait a Monaco csatára, viszont a második az utolsó percben érkezett, amivel megnyerték a találkozót és a három pontot is.

Lautaro Martinez - ST: Nagyot meccselt az Inter a Sassuolo ellen, a végeredmény 4:3 lett a kék-feketéknek, Martinez pedig 2 góllal járult hozzá a dicsőséghez. Ezért 8/10-et kapott a La Gazzetta dello Sporttól.

Kép

A lapokat este 7 órától bonthatjátok a csomagokból.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!