40 hős használható ingyen és itt vannak a születésnapi heti akciók is!

A fejlesztők becsempésztek egy kis extrát is erre a hétre!

Azt már megszoktuk, hogy minden héten vannak ingyenesen használható hősök és heti akciók. A League of Legends azonban csak egyszer tíz esztendős, így ezt a hetet szerették volna kicsit különlegesebbé tenni ezt az alkalmat mindenki számára.

INGYENES HŐSÖK

A születésnapi hétnek köszönhetően a játék első 40 hőse ingyenesen elérhető bárkinek és használható ezen a héten! Ez a megszokott mennyiséghez képest 25-el több! Ráadásul az első 40 hős egyedi portéket is kapott korlátozott ideig az alap splash artjuk helyett, erről ide kattintva olvashattok részletesebben.

Íme a 40 hős listája: Alistar, Amumu, Anivia, Annie, Ashe, Blitzcrank, Cho'Gath, Corki, Dr. Mundo, Evelynn, Fiddlesticks, Gangplank, Heimerdinger, Janna, Jax, Karthus, Kassadin, Katarina, Kayle, Malphite, Master Yi, Morgana, Nasus, Nunu & Willump, Rammus, Ryze, Shaco, Singed, Sion, Sivir, Soraka, Taric, Teemo, Tristana, Tryndamere, Twisted Fate, Twitch, Veigar, Warwick és Zilean.

AKCIÓS HŐSÖK

AKCIÓS HŐSKINÉZETEK

A jelenleg akciós 15 hőskinézetet az alábbi képen láthatjátok felsorolva, illetve a képre kattintva a galériában egyesével is láthatjátok őket, árral és a kedvezmény százalékos értékével együtt!
A kinézeteket és a hősöket a kliensen belüli boltban találjátok meg jövőhét keddig!

Te melyikre csapsz le ezek közül?

Ha szeretnél részt venni aktuális nyereményjátékunkon, ahol 10 VB-gömböt sorsolunk ki, kattints ide a részletekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Galéria

Kövess Minket!