Itt a hivatalos dátum: ekkor ér véget a TFT rangsorolt szezonja

Itt a hivatalos dátum: ekkor ér véget a TFT rangsorolt szezonja

Megvan, mikor ér véget a TFT első rangsorolt szezonja!

Az idei szezon rendesen megbolygatta minden Idéző életét, legalábbis a rendes League of Legends rangsorolt rendszerre gondolva. Azonban itt van nekünk a legújabb játékmód a Teamfight Tactics, ami mellett szintén nem mehetünk el szó nélkül. Voltak jobb és rosszabb pillanatai is, de lassan közeledünk a szezon végéhez, a fejlesztők pedig elárulták, hogy ez pontosan mikor is lesz esedékes.
A Teamfight Tactics úgy érkezett, mint a Riot Games saját auto battler kategóriájú játéka. A League of Legends hősei és tárgyai találhatóak meg főképp benne, célunk pedig hogy diadalmaskodjunk ellenfeleink felett. Itt azonban nincsenek barátok, vagy szövetségesek, mindenki a saját életéért felel.

Ha nem is vált mindenki azonnal a játékmód fanatikusává, azért voltak itt is vicces hibák és pillanatok, mint a tárgyak duplikációjának esete, vagy az időszak, mikor be lehetett menni idő előtt a carouselbe és hasonlók.

Ezzel ellenben persze voltak szép pillanatok is, hisz a játék rendkívül szép számokkal rajtolt és ugyan utána ez valóban visszaesett, de egy biztos: a Set 2, avagy a Rise of the Elements rendesen megbolygatja majd minden Idéző életét!

Tehát voltak a szezonnak jobb és rosszabb pillanatai egyaránt, hogy mi vár ránk a jövőben, azt pedig bízzuk a fejlesztőkre. Ugyan egy korábbi elmondásuk alapján szerettek volna már erre a szezonra valamilyen rangsorolt jutalmat adni annak a végén, egyelőre még semmilyen bejelentés nem érkezett ezzel kapcsolatban, hogy a TFT rangunkért ezt meg ezt kapnánk.

Ellenben az is előfordulhat, hogy még a hátralévő időszakban ezt megteszik. Az biztos, hogy az idei Victorious skin is még ismeretlen egyelőre. Ja és hogy mikor is véget a TFT rangsorolt szezonja? Pontosan november 5-én!

Szóval 13 nap van még hátra, így ha még nem értétek el a hőn áhított rangotokat, akkor itt az idő!

Ti milyen rangban vagytok jelenleg? És mi a célotok a szezon végére?

Ha szeretnél részt venni aktuális nyereményjátékunkon, ahol 10 VB-gömböt sorsolunk ki, kattints ide a részletekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!