Hirdetés

Itt a hivatalos dátum: ekkor ér véget a TFT rangsorolt szezonja

Megvan, mikor ér véget a TFT első rangsorolt szezonja!

Hirdetés

Az idei szezon rendesen megbolygatta minden Idéző életét, legalábbis a rendes League of Legends rangsorolt rendszerre gondolva. Azonban itt van nekünk a legújabb játékmód a Teamfight Tactics, ami mellett szintén nem mehetünk el szó nélkül. Voltak jobb és rosszabb pillanatai is, de lassan közeledünk a szezon végéhez, a fejlesztők pedig elárulták, hogy ez pontosan mikor is lesz esedékes.
A Teamfight Tactics úgy érkezett, mint a Riot Games saját auto battler kategóriájú játéka. A League of Legends hősei és tárgyai találhatóak meg főképp benne, célunk pedig hogy diadalmaskodjunk ellenfeleink felett. Itt azonban nincsenek barátok, vagy szövetségesek, mindenki a saját életéért felel.

Ha nem is vált mindenki azonnal a játékmód fanatikusává, azért voltak itt is vicces hibák és pillanatok, mint a tárgyak duplikációjának esete, vagy az időszak, mikor be lehetett menni idő előtt a carouselbe és hasonlók.

Ezzel ellenben persze voltak szép pillanatok is, hisz a játék rendkívül szép számokkal rajtolt és ugyan utána ez valóban visszaesett, de egy biztos: a Set 2, avagy a Rise of the Elements rendesen megbolygatja majd minden Idéző életét!

Tehát voltak a szezonnak jobb és rosszabb pillanatai egyaránt, hogy mi vár ránk a jövőben, azt pedig bízzuk a fejlesztőkre. Ugyan egy korábbi elmondásuk alapján szerettek volna már erre a szezonra valamilyen rangsorolt jutalmat adni annak a végén, egyelőre még semmilyen bejelentés nem érkezett ezzel kapcsolatban, hogy a TFT rangunkért ezt meg ezt kapnánk.

Ellenben az is előfordulhat, hogy még a hátralévő időszakban ezt megteszik. Az biztos, hogy az idei Victorious skin is még ismeretlen egyelőre. Ja és hogy mikor is véget a TFT rangsorolt szezonja? Pontosan november 5-én!

Szóval 13 nap van még hátra, így ha még nem értétek el a hőn áhított rangotokat, akkor itt az idő!

Ti milyen rangban vagytok jelenleg? És mi a célotok a szezon végére?

Ha szeretnél részt venni aktuális nyereményjátékunkon, ahol 10 VB-gömböt sorsolunk ki, kattints ide a részletekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • VidV 8 hónapja
  Diamond 2
  0 0 Válasz
 • HuBa 8 hónapja
  Amúgy nem ismerem annyira a játékot, valaki elmondja a lényegét és, hogy mennyire nagy a tétje annak, ha vesztünk?
  0 0 Válasz
  • PlanCake 8 hónapja HuBa
   A TFT-nek? Semmi tétje. Külön rang rendszere van, szoval nem befolyásolja sem a Solo/Duo-t sem a többi tankot. Nem olyan nehéz eljutni Gold/Plat-ig, idáig kb elég a szerencse. Gondolkodós játék, de nagy benne a luck Factor.
   0 0 Válasz
   • PlanCake 8 hónapja PlanCake
    ...sem a többi 'rankot'...
    0 0 Válasz
 • Tundererdo 8 hónapja
  Teljesen TFT mentes accot vas1-2 dob be első játék után. Ezután goldig egész biztosan minden győzelem egy szintet dob fel. 2-3 fél szint kb. 4-5 meg minimális míg nagyjából talán 40 pont körül vesztesz ha utolsó vagy. Felfelé automatikus,túlpontokat is megkapod nincs promo vagy ilyesmi. Lefelé először 0ra tesz mégha csak 1 pontod is van. Aztán pedig 25 veszteség. Gondolom ezek azért változnak ha sokat szórakozol. S2-3 már viccesebb tud lenni ha bedobál több platost akkor nem garantált az első hely. De semmi köze szerencséhez. Ha kicsit utánna nézel dolgoknak akkor minimum pontszerzés garantált de ijesztően könnyű most low eloban sorozatosan nyerni
  0 0 Válasz
 • Deathwing 8 hónapja
  dia4 ről most plat 3 :/
  0 0 Válasz
 • GucciPeti 8 hónapja
  Gold 1 ????
  0 0 Válasz
 • GucciPeti 8 hónapja
  Gold 1 ????
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?