Így néz ki Jadon Sancho saját FUT csapata, de nincs benne egy csapattársa sem!

Így néz ki Jadon Sancho saját FUT csapata, de nincs benne egy csapattársa sem!

Felfedezték a Borussia Dortmund támadójának Ultimate Team csapatát, és hát van a kezdőben bár brutál lap, de egy interjúban azt is elmondta kiket tart a legrosszabb FIFA játékosnak.

Sancho nagy játékos hírében áll már, ami a virtuális futballvilágot jelenti, de azért a gyepen sem mutat rossz teljesítményt. Tavaly még az angol válogatott edzőtáborában Sterling ellen is játszott és eléggé elpáholta, majd ezt mondta egy interjúban a FIFA20 megjelenésének napján:

"Angliában két személy van, aki a legrosszabb a FIFA-ban, Raheem Sterling és Trent Alexander-Arnold. A Dortmundból Achraf Hakimit és Paco Alcacert mondanám, és persze én vagyok a legjobb.

Tavaly egyébként kihívtam Sterlinget és 3:1-re legyőztem, aki felcseszte magát, átment a saját szobájába és kidobta néhány személyes tárgyát."

Az ő lapját egyébként elég szépen megerősítették idén, a tavalyi 72-hez képest 84-es ratinget kapott a játékban, viszont Sancho nem elégedett a látottakkal.

"Szerintem néhány értékemet nem jól állapították meg, de mindenki követ el hibákat. Mivel folyamatosan frissítik a játékot, ezért remélem még jobb leszek benne, és akkor örülni fogok. Sokat jelent ezt számomra, hiszen a korábbi bálványaimmal játszhatok együtt, mint Ronaldinho, és ez egy hatalmas eredmény, amit elértem."

A FUT csapatában egyébként elég komoly nevek szerepelnek, a listát egyértelműen az ő 99-es kártyája vezeti. Rajta kívül viszont ott van a kedvence, Ronaldinho, illetve a brazil Ronaldo is. Pelé az ékje, mögötte még Kanté (alap) és James Maddison (TOTW2) kapott helyet. A hátvédsor a Danni Rose (Tottenham), Aymeric Laporte (Man City), Virgil van Dijk (Liverpool), és Trent Alexander-Arnold (Liverpool) négyesből áll, mögöttük Alisson kapott helyet a kapuban. Ti elfogadnátok ezt a csapatot?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!