Leleplezték a Victorious skint, itt az összes S9 Ranked jutalom!

Leleplezték a Victorious skint, itt az összes S9 Ranked jutalom!

Elárulta a Riot, hogy melyik hős kapja majd a Diadalmas kinézetet, sőt az összes rangsorolt jutalomról lehullt a lepel.

Még van néhány hét hátra a 9. rangsorolt szezonból, de a Riot nem bírt magával. Bemutatták a szezonvégi jutalmakat, így megtudtuk azt is, hogy melyik champion kapja majd meg a Victorious skint!

Victorious Aatrox

A Diadalmas kinézet a Darkin Blade-del hadonászó veszedelemre vándorolt, aki csatlakozott a népes társasághoz. A skint azok kaphatják meg, akik Ranked 5v5-ben, Flexben, vagy Twisted Treeline-on (3v3) elérték legalább a Gold IV rangot

Eddigi Victorious skin tulajdonosok időrendben: Jarvan IV, Janna, Elise, Morgana, Sivir, Maokai, Graves, Orianna, Aatrox

Teamfight Tactics

A Taktikus Csapatharc rangsorolt szezonja akkor ér véget, amikor a 9.22 élesedik a szervereken, vagyis november 6-ig még van idő farmolni a pontokat a különleges auto-battler játékmódban. Ha legalább Goldban végeztünk a szezon végén, akkor megkaphatjuk a Victorious Pengu emote-ot, ami a rangunktól függően más-más színekben pompázik.

Honor emote-ok és ikonok

Természetesen az elmaradhatatlan Honor wardokat sem kell hiányolni. A szezonvégi Honor szintünknek megfelelő különleges emote-ot kapjuk meg, aminek ikon formájával is megajándékoz minket a Riot.

Egyéb jutalmak

Az igazán nagy rajongók a Riot hivatalos mercheket forgalmazó boltjából behúzhatják a rangjuknak megfelelő cuccokat, sőt a Gold, vagy afelett végzők egyedi Victorious Aatrox posztert is vásárolhatnak. További részletek hamarosan elárul még a Riot.

Nektek hogy tetszik az új Diadalmas hőskinézet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.