Nincsen 2-es Honor szinted? Akkor is várnak rád rangsorolt jutalmak!

Nincsen 2-es Honor szinted? Akkor is várnak rád rangsorolt jutalmak!

Bizonyos jutalmakhoz nem kell a level 2-es Honor!

Már csak néhány hét van hátra a kilencedik rangsorolt szezonból, sőt a Taktikus Csapatharcban is hamarosan lezárulnak a ranglisták. Ahogy azt már megszoktuk az elmúlt években, a Riot ezúttal is bőséges ajándékokkal jutalmazza a legjobban teljesítő játékosokat. A TFT-ben és a Ranked mérkőzéseken jó helyezést elérőknek bizonyos feltételeknek meg kell felelni, de itt is vannak kiskapuk, amiket nyugodtan kihasználhatsz.. A Honor szint egy kritikus pontja a jutalmak megszerzésének, de tiszta vizet öntünk a pohárba és megmutatjuk azokat a rewardokat, amikhez 0-s, vagy 1-es szintű Honor is elég!

Ranked 5v5, 3v3 és Flex

Az elsődleges játékmódokban nem lehet trükközni. Muszáj 2-es szintű Honorral rendelkezni ahhoz, hogy behúzzuk a jutalmakat, amik Gold, vagy afeletti rang mellé járnak. a Victorious Aatrox csak és kizárólag azok kaphatják meg, akik a szezon végéig teljesítik ezeket a feltételeket. November 19-ig még 24 és fél nap van hátra, érdemes tehát belehúzni, ha szeretnéd az egyedi skinnel gyarapítani a gyűjteményed.

Teamfight Tactics

A TFT esetében azonban nincsen Honor-feltétel. Egyszerűen a skill alapján osztják szét a játékosok között a Victorious Pengu emote-okat, mivel a Honor szint nem fejlődött a TFT meccsek során. Ez azt jelenti, hogy ha még a 9.22-es patch (november 6.) előtt megszerzed a Gold rangot, akkor 0-s, vagy 1-es szintű Honorral is tiéd a zsákmány. RiotMapleNectar megerősítette, hogy a béta során megszerzett rangot is figyelembe veszi majd a Riot, így ha ott megvolt már a Gold, akkor nem kell semmit csinálnod a pingvines emote-ért.

Nektek tetszenek az idei rewardok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!