A Riot elárulta, miért Aatrox kapta a következő Victorious skint

A Riot elárulta, miért Aatrox kapta a következő Victorious skint

A közösség nagy részének nem tetszik az újonnan érkező kinézet.

A fejlesztők a napokban jelentették be, hogy az idei Victorious kinézetet Aatrox kapja. Sok meme is készült, hogy akkor a játékosok nyugodtan visszamennek akár Silverbe is, de nekik nem tetszik, hogy Aatrox kapta ezt a kinézetet, több ok miatt sem.
Elsősorban Aatrox idén már kapott egy Prestige kinézetet a Blood Moon kinézete mellé, ami ráadásul 100 pontos kiadás lett, ergo ritkaság, nincs ott minden háztartásban. Másodlagosan pedig azért nem tetszik az emberek egy részének, mert túlságosan is hasonlít a Justicar Aatroxra.

A fejlesztők azonban megindokolták, hogy miért ő kapja idén. Nyilatkozatuk szerint Aatroxnak 92%-os jelenléte volt a Summer Split során a magasabb divíziójú rangsorolt játékokban. Továbbá 99%-os választási és kitiltási aránnyal rendelkezett a tavalyi Worlds során, ezzel elfoglalva ezt a trónt is.

Tehát a Riot úgy választotta a kinézetet, hogy a profik és a magasabb divízióban lévő játékosok adatai alapján keresett egy hőst, aki sokat szerepelt. Kár, hogy a közösség nagy részét nem ők teszik ki, és az évente egyszer, ráadásul Arany osztálytól beszerezhető kinézetet talán választhatnák kicsit közösség centrikusabban is. Persze nem újabb Lux kinézetre gondolok.

És hogy miért mondjuk azt, hogy hasonlít a Justicar Aatroxra? Az alábbi képek magukért beszélnek.Nektek hogy tetszenek az idei jutalmak?

Ha szeretnél részt venni aktuális nyereményjátékunkon, ahol 10 VB-gömböt sorsolunk ki, kattints ide a részletekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!