Minden e-sport eseményt lenyomott nézőszámban az SKT és a Splyce meccse!

Minden e-sport eseményt lenyomott nézőszámban az SKT és a Splyce meccse!

Vajon az SKT és a G2 összecsapása még ennél is nagyobb számokat fog produkálni?

Az ESCharts adatai alapján picivel több, mint 2,5 millió néző volt kíváncsi az SK Telecom T1 és a Splyce összecsapására vasárnap.
A többi mérkőzéshez viszonyítva, amik szintén gyönyörű számokat produkáltak, mint a G2 és a DWG összecsapása 2,1 millió nézővel, vagy az SKT összecsapása az RNG csapatával 2,05 millió nézővel is gyönyörű számoknak minősülnek. Érdekesség, hogy az 5 legnépszerűbb Worlds meccsből négyen ott volt az SK Telecom T1.
A legnézettebb e-sport eseményt is odaverte a League of Legends a 2,5 milliós bázissal, mely egyébként a Fortnite World Cup 2019 döntője volt még Júliusban, a maga 2,3 milliós nézőszámával.
Minden kétséget kizáróan gyönyörű adatok, és jó látni, hogy a játék minden évben egyre csak nő és fejlődik, mind az e-sport, mind pedig a hétköznapi téren.

A következő nagy összecsapás, amitől szintén nagy számokat lehet várni a G2 és az SKT összecsapása lesz az elődöntőben. Az egyetlen talpon maradt európai csapat néz velük majd farkasszemet, és mire lennénk kíváncsiak, ha nem erre?

A nagy összecsapás November 3-án, avagy most vasárnap lesz.

Ha szeretnél részt venni aktuális nyereményjátékunkon, ahol 10 VB-gömböt sorsolunk ki, kattints ide a részletekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!