Idén először érkezik az UEFA eEURO 2020!

Idén először érkezik az UEFA eEURO 2020!

Az Európa Bajnokság selejtezőire már lehet is nevezni!

Jövőre rendezik a labdarúgó Európa Bajnokságot és bejelentették, hogy ezzel egyidőben megrendezik először az eEURO 2020-at is, azaz az e-sport EB-t! 

A lebonyolítás egy kicsit rendhagyó lesz. 3 szakaszból áll az egész verseny, ebből egy nemzeti kiválasztás, majd egy online kvalifikáció, illetve a nagydöntő, amit az EB elődöntői és döntője között rendeznek. A legelső szakasz már nincs is olyan messze, ugyanis a nemzeti selejtező hamarosan kezdetét veszi. Erre a kvalifikációra mindenki tud nevezni, viszont, ami nagyon fontos, hogy maga a verseny PS-en és az újdonsült eFootball PES2020-al lesz lejátszva. A selejtezőkből az első négy játékos jut tovább a nemzetközi online kvalifikációra. 

Magyar selejtezők időpontjai:

A nemzeti selejtezőket az online selejtezők követik, amit 2020 március és május között rendeznek. Minden ország két mérkőzést fog játszani (egy-az-egy ellen), minden csoportbéli ország ellen melyek pontjai összegzésre kerülnek a csoport ponttáblában. A legjobb csapatok bekerülnek az UEFA eEURO 2020 döntőbe mely Londonban kerül megrendezésre. 

A londoni nagydöntőt 2020 július 9-10-én rendezik. A 16 bejutott ország először egy csoportkör folyamán mérkőzik meg egymással, amit egy egyenes kiesés rendszer követ. A kieséses szakaszban BO3-as mérkőzések lesznek, míg a nagydöntőt BO5-os formátumban rendezik. 

Az első nemzeti selejtező pár napon belül már kezdetét is veszi, úgyhogy ne habozzatok a nevezéssel és legyetek ti azok, akik képviselik hazánkat! A versenyről bővebb információkat ITT találtok. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!