Nézd élőben egy hatalmas mozivásznon a  LoL VB döntőjét!

Nézd élőben egy hatalmas mozivásznon a LoL VB döntőjét!

Már csak egy hét van a VB döntőig, vedd meg a jegyed most és nézd egy hatalmas vásznon 2019 legnagyobb LoL eseményét!

A GamerEvents csapata ismét elhozza nektek a VB döntőt. Ha szeretnéd te is élőben, angol nyelven, egy moziteremben követni a világ legjobb LoL csapatainak küzdelmeit, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni ezen a linken!

A kapukat november 10-én, 11:00-kor nyitják meg a rajongók előtt, innentől van lehetőséged jegyeket vásárolni a helyszínen. A vetítés 12:15-kor rajtol el, onnantól a League of Legendsé a főszerep.

Hogy melyik két csapat lesz ott a döntőben? Az a most hétvégi elődöntőkön kiderül. Az biztos, hogy egy kínai gárda ott lesz a fináléban, ugyanis az Invictus Gaming a FunPlus Phoenixszel néz farkasszemet, a másik ágon Európa utolsó talpon maradt csapata, a G2 küzdhet meg a továbbjutásért, a Fakerrel felálló, háromszoros világbajnok SKT-vel. További részletekért keressétek fel azesemény hivatalos Facebook oldalát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.