Misztikus köd lepte el a Szurdokot, újabb információk érkeztek az új hősről

Misztikus köd lepte el a Szurdokot, újabb információk érkeztek az új hősről

Egy az eddigiektől eltérő lövész érkezik hamarosan a játékba.

A 9.20-as frissítés érkezésével napvilágot látott egy új, nem dokumentált fejlesztés is az Idézők Szurdokában a PBE szerveren, ahol már folyamatban van a 9.21 tesztelése.
A fejlesztők már korábban rebesgették, hogy a következő hősnek lesz játékon belüli easter eggje, de konkrétumot nem árultak el, hogy mi lesz az, vagy hol kell majd keresni.

Nos szerencsére elég feltűnő helyre tették, így mondhatni még Lee Sin is látja, hogy a Shadow Isle ködje lepte el a bázis azon részét, ahova érkeznek a játékosok.

A köd csupán pár másodpercig van jelen, majd mire a játékosok elindulhatnak, addigra teljesen el is tűnik.

Nem szabad elfelejteni, hogy korábban már volt egy potenciális leak hősünkről, és a fejlesztők is elárulták még régebben, hogy egy az eddigiektől teljesen eltérő lövész lesz majd. A champion roadmapból ismert gifet pedig azóta már több százezer alkalommal pörgették le világszerte, hogy teóriákat állítsanak az új hősről. Az eddigiek alapján pedig úgy néz ki, hogy egy újabb női hős erősíti majd a hölgyek táborát a játékban.

Tény, hogy rég érkezett már hős a Shadow Isle környékéről is, de egyelőre csak a rejtélyes köd az, ami újdonságként érkezett, amint több információnk lesz, újból jelentkezünk majd!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!