95 URF meccset nyert zsinórban: ezzel a hősduóval sikerült neki!

95 URF meccset nyert zsinórban: ezzel a hősduóval sikerült neki!

Már az is nagy teljesítmény, hogy nem unt rá 95 meccsen keresztül ugyanarra a taktikára, de ő még meg is nyerte az összes meccsét!

Az Ultra Rapid Fire, röviden URF, messze a legnépszerűbb limitált ideig tartó eseménye a League of Legendsnek. A LoL 10. évfordulójára eredeti formájában hozták vissza ezt a játékmódot, nem az ARURF-fal bökték ki a rajongók szemét. Egy lelkes játékos összegyűjtötte néhány haverját és napokon keresztül ugyanazokkal a hősökkel játszottak. Végül 95 győzelmet húztak be zsinórban, miután végre valakinek sikerült felülkerekednie az őrült hőspároson. Mutatjuk a csodaduót!

AP - AS Ivern

Először is kell egy hős, aki kitolja magából a sebzést és a CC-t. Ivern mindkét feltételnek eleget tesz, ugyanis sokkal könnyebb vele fenyegetést jelenteni most, hogy az alaptámadása távolságira módosult. Hatos szint után tankra sincs szükség, Daisy minden sebzést elnyel, miközben folyamatosan lökdösi fel az ellenfeleket. Tárgyak tekintetében sem variált túl sokat birdwalk, a Nashor's Tooth és Rabadon's Deathcap mellé megvette a Runic Echos jungle tárgyat és az Ardent Censert, majd Void Staffal és Zhonyával zárta a buildet. Nem elírás, tényleg dzsungeles tárgyat vett, ugyanis Flash + Smite-ot játszott minden meccsén, rúnákból a Kleptomancyt részesítette előnyben, hogy maximálisan kihasználja az ösvényszakaszban a korai előnyt. Átlagosan 7-12 percig tartottak a meccsei birdwalknak, de ebben nagy szerep hárult a "supportjára", aki duótársként segítette Ivern gyilkosságszerzéseit. 

AP - Support Lee Sin

Lee Sin alapból elég jól teljesít URF-on, mivel nem kell csínján bánni az energyvel. Ivern mellé azonban nem AD - Assassin Lee, hanem egy full AP support érkezett, aminek csak az volt a dolga, hogy folyamatosan pajzsolja csapattársát. Rabadon, Ardent és Redemption került a gyűjteményébe, rúnákból Guardian és Aery között váltogatott, idézői képességekből a Flash + Exhaust kombóra esett a választása. A rengeteg pajzs, a folyamatos lassítás és a plusz támadási sebesség megtették dolgukat, sőt a Redempiton miatt még gyógyítani is tudott Lee Sin. Birdwalk Low Hope, DDT75 és Yunaka segítségével érte el a 95 győzelmet egyhuzamban, ami valószínű rekord lehet ebben a játékmódban.

Nektek mi a nyerő duótok URF-ra?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!