Autósportok és szimulátorjátékok a mai E-mániában!

Autósportok és szimulátorjátékok a mai E-mániában!

Újabb izgalmas témákat érint az E-mánia hétfői adása.

Az E-mánia hétfői adásában meghívott vendégek beszélgetnek aktuális témákról. A mai adásban az autósportok és a szimulátorsportok kerülnek előtérbe!

Az első blokkban Michelisz Norberthez, a WTCR 2019-es bajnokesélyeséhez, többszörös túraautó világbajnokság futamgyőzteshez csatlakozik a Magyar E-sport Szövetség elnöke Biró Balázs, Bereznay Dániel és Báldi Gergő. A három páros több szempontból vizsgálja meg az autósportok és szimulátorok közötti párhuzamokat, a Formula és a WTCR e-sport jelenlegi helyzetét, a nagyszerű magyar eredményeket. Bereznay Dániel és Báldi Gergő testközelben élhette át milyen sikereket elérni a szimulátor e-sport nagyon erős nemzetközi mezőnyében, mivel Dani a 2018-as F1 Pro Series szezont a második helyen zárta, Báldi Gergő a WTCR 2019-es online ligájában diadalmaskodott.

A WTCR és Formula e-sport után a Race Online Hungary csapata (Bíber Zsolt és Blazsán Patrik) áll a kamerák elé, hogy meséljenek arról milyen érzés megszervezni nemzetközi szintű versenyeket (V4FSF) és részt venni Gran Turismo Sport versenyeken. Blazsán Patrik a Williams Esports csapatában küzdhet meg New Yorktól Tokióig a világ legjobbjai ellen.

Zárásként Kovács Nikolett és Bognár Ákos szakmai oldalról közelíti meg a szimulátorjátékok világát, legyen szó a közvetítésekről, vagy arról, hogyan lehet még több játékost és nézőt bevonzani ezekre az eseményekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!