Több értékes ajándék és kevesebb ikon vár ránk TFT-ben!

Több értékes ajándék és kevesebb ikon vár ránk TFT-ben!

Holnap érkezik az Elemek felemelkedése, avagy a Rise of the Elements!

Holnap érkezik a 9.22-es frissítés, ami azt jelenti, hogy érkezik a második készlet, mely a Rise of the Elements nevet viseli. Ez egyben azt is jelenti, hogy már csak ma van időtök elérni a kívánt rangotokat TFT-ben, ugyanis itt kicsivel hamarabb zárul a rangsorolt várólista, mint a rendes League of Legends világában.
A 9.22 során nem lesz elérhető a rangsorolt várólista TFT-n belül, ez azért lesz így, hogy legyen időnk kitapasztalni normálisan a Rise of the Elements új hőseit és új adottságait. A második szezon majd a 9.23-tól indul, ha addig is minden rendben megy.

Térjünk vissza azonban oda, hogy mi is vár ránk jutalmak szempontjából a Rise of the Elements során! Új jutalombelépő lesz, illetve izgalmas változások várnak ránk majd a fejlődési rendszerben, nézzük is az újdonságokat.

ÉRTÉKESEBB JUTALMAK

A fejlesztők rájöttek, főleg a sok mémeket látván, hogy a játékosoknak már elegük van az Idézői ikonokból, hisz már annyi van belőle mindenkinek, mint égen a csillag. Éppen ezért a belépő az értékesebb, izgalmasabb jutalmakra koncentrál. Négy térképchromát lehet szerezni, amik a készlet őselemeihez kapcsolódnak, avagy jól passzolnak majd a második készlet témájához. Lesz itt Tűzcsóva, Hegyi, Óceáni és Felhő is egyaránt.
Ebben a belépőben nem lesznek idézői ikonok, ezért a kisebb jutalmak helyett több hangulatjelet zsebelhetünk majd be. A belépővel ezen kívül még megszerezhetünk kettő darab Kicsi legendák tojást is, az egyik az 1. készletből lesz, a másik pedig egy ritkaság lesz az 1-3. készletből.

TÖBB IDŐ

A belépő küldetéseinek teljesítésére eddig viszonylag rövid idő állt rendelkezésünkre, ha az összes jutalmat megakartuk szerezni. Ezen változtatva, a készlet az Elemek felemelkedése teljes időtartama alatt elérhető lesz, így már valószínűleg mindenki megtudja majd szerezni azt a jutalmat, mire szíve vágyik igazán.

RUGALMASABB JÁTÉK

A hosszabb időtartamnak köszönhetően még rugalmasabbá tudták varázsolni a fejlesztők a második készletet.

  • A megvilágosodás gömbje mostantól háromnaponta töltődik újra, így azok is kihasználhatják a gömb által nyújtott lehetőségeket, akik nem játszanak a TFT-vel minden nap, így sokkal több játékos kaphatja meg az ebből kinyerhető TP-bónuszt.
  • Ezen kívül néhány héten nagyobb, de kevesebb küldetés jelenik majd meg. Ezeknek a küldetéseknek a teljesítése akár néhány napot is igénybe vehet, de egész héten a játékosok rendelkezésére fog állni. A fejlesztők kíváncsiak arra, hogy mit is szeretnek jobban a játékosok. A sok kicsi pörgős küldetéseket kisebb jutalmakért, vagy a hosszabbakat, nagyobb jutalmakért.

Ez a belépő az Elemek felemelkedése első napjától a következő készlet megjelenéséig lesz aktív.

Játssz velünk és legyen Tiéd az 5000Ft értékű RP csomagok egyike! Kattints ide a részletekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!