Timo Werner az idény egyik legjobbját hozta, de hatan is nagyobb ratinget kaptak!

Timo Werner az idény egyik legjobbját hozta, de hatan is nagyobb ratinget kaptak!

Hamarosan itt a válogatott szünet, de előtt még óriási küzdelmeket lehet látni az európai bajnokságokban, bár Angliában és Franciaországban kicsit megugrott az első helyezett, a másik 3 nagy ligában kiélezett a küzdelem, egyre több meglepetéssel.

A spanyol óriások elbuktak a hétvégén, ezzel igen kiélezett a dobogósok versengése. Ettől kicsit eltér Anglia és Franciaország, ott a Liverpool és a PSG már nagyobb előnyt szedett össze, viszont Németországban a Bayern Münchent nagyon elkalapálták, valamint a Mönchengladbach 3 pontos előnye is meglepő egyelőre. Olaszországban pedig az Inter kapaszkodik komolyan a Juventusra, és arra vár, hogy a zebrák hibázzanak, amire már volt példa ebben az idényben. Lássuk kikből áll össze végül a Team of the Week 8. együttese:

Grimaldo - LB: Portugáliából sosem könnyű a hét legjobbjai közé bekerülni, pláne védőként. a spanyol játékos viszont 2 gólpasszt is kiosztott és megóvta csapata kapuját a hazai 4:0-ás Benfica siker alatt.

Matthijs de Ligt - CB: A Juventus egyetlen, győztes találatát ő szerezte, amivel a nem túl acélos zebrák 3 pontot zsebeltek be.

Kyle Walker - RB: A jobbszélső elemében volt legutóbb, gólt és gólpasszt jegyzett a Manchester City hazai, 2:1-es diadala alkalmából. A 86. percben az övé volt a győztes találat.

Filip Kostic - LM: Dacára, hogy már a 9. perctől emberelőnyben futballoztak a frankfurtiak a Bayern München ellen, mégis 5:1-re kiütötték a bajorokat. Kostic lett a meccs legjobbja a góljával és gólpasszával.

Muniain - CAM: A duplázók közé írta be a nevét az legutóbbi hétvégén, és három csillagot kapott a mérkőzés után, így a spanyol bajnokság 12. fordulójának egyik legjobbja volt.

Thorgan Hazard - LM: A Dortmund is remekel mostanában, a meccsen őt szavazták meg a legjobbnak, ami nem csoda találata és asszisztja után.

Timo Werner - ST: A Leipzig megsemmisítette a Mainzot, méghozzá 8:0-ára. Werner a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtotta. Triplázott gólokban és gólpasszokban is, ezzel a hét legjobbjának járó elismerést is ő kapta meg.

Romelu Lukaku - ST: A Gazzetta-tól 8/10-es osztályzatot kapott, hiszen a duplája 2:1-es idegenbeli győzelmet és 3 pontot ért az Internek.

Kép

A TOTW8 lapjai este 7 órától nyithatóak a csomagokból.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!