Perkz nem csak a legjobb Xayah, de a legjobb ADC is az évben

Perkz nem csak a legjobb Xayah, de a legjobb ADC is az évben

Egy mid laner mutatta meg, hogy miként kell igazán jól játszani ADC-ként.

//A cikk nyomokban a szerző egyéni véleményét tartalmazza!//

A LEC nyári szezonjában a G2 minden egyes játékosa remek teljesítmény nyújtott, nem véletlenül sikerült kétszer is 3-2-re nyerniük a Fnatic ellen. A VB ideje alatt már több Clapst és Uma Jant láthattunk, a csapat két carryje pedig teljesen felnőtt a feladathoz, hogy a legkeményebb időkben is csúcsteljesítményt nyújthassanak.A VB legjobb ADC-je díjért jelenleg egyértelműen Perkz és Lwx harcol, utóbbinak valamennyivel jobbak a statisztikái, de jóval könnyebb ellenfelek ellen kellett megmutatnia, hogy mit tud. Egyértelműen a döntő határozza majd meg, hogy melyikük játszott jobban a torna során. Az FPX támogatóját, Crispet viszont nagy dicséret illeti, hisz részben ő is hozzájárult Lwx teljesítményéhez. Persze a másik oldalon ott van Mikyx is, ő viszont elmondása szerint az SKT elleni széria kivételével végig alulteljesített, így egészen hihetetlennek tűnik, hogy Perkz 6 Xayah meccséből 6-ot megnyert. Ezzel egyértelműen ő jelenleg a világ legjobb Xayah-ja és ezzel patinás elemzők és egyetértenek.

Ha a döntő előtt kéne választani, akkor egy picivel, de Perkz felé billenne a mérleg, ugyanis a játék legjobb ADC-jeivel (Xayah és Kai'Sa) is top szinten játszik, ami mellett sokkal több hőst tud előrántani a kalapból szükség esetén. Mindezt természetesen a középső ösvényes tapasztalatinak köszönheti, így ezt nem írhatjuk rá Lwx számlájára. Meglepetésre egyébként így is ugyanannyi hőst játszottak már a VB alatt, igaz Lwx 6 ADC-t, míg Perkz 3 ADC-t, egy orgyilkost és két mágust hozott eddig. Nagy meglepetésre Syndra még egyszer nem került elő, pedig ha valamivel carryzni tud az egyértelműen ő.

Perkz megmutatta, hogy nem csak sikeres lehet egy játékos az ösvénycsere után, de olyan dominánssá is válhat, hogy egyetlen, karrierje eleje óta lövészt játszó játékossal versenyezik az év legjobb ADC-je címért.

Szerintetek tényleg Perkz a legjobb ADC a világon vagy EU rajongóként néha túlzásokba esünk?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!