"Hozzátok haza, Európának" - Mindenki a G2-nak szurkol

Ma eldől a világbajnokság sorsa. Az egyszer biztos, hogy nagyon sokan szorítanak a G2 sikeréért.

10 évvel ezelőtt, az első League of Legends világbajnokságon, az első Fnatic generáció megnyerte a bajnokságot és megszerezte az első kupát Európának. Ez azóta nem csak az első, de az egyetlen trófeája lett a nyugati régiónak, hiszen azóta se az NA LCS, se az EU LCS (LEC) nem tudott első helyet elérni. Tavaly, talán sokak meglepetésére a Fnatic nagyon közel került, de végül nem jött össze a dolog. 
Most viszont a G2 ismét ott van az ajtóban, sőt talán azt is meg lehet kockáztatni (bár remélem ezzel nem kiabálom el, - a szerk.), hogy ők az esélyesek. Abból kifolyólag, hogy a döntőnek a mi öreg kontinensük ad otthont, a közönség és a rajongók tudjuk, hogy kinek fog szurkolni. Ez azt jelenti, hogy a G2 kap egy hatodik játékost, aki vélhetően folyamatosan tüzeli majd őket. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor tegnap egy videó is napvilágot látott, amiben nagyon sok régió, de legfőképp az EU és NA, ismert arcai üzenetet küldtek a csapatnak. Ezek szerint nagyon sok profi, kommentátor, edző és persze pár csapatulajdonos is van, aki azt szeretné, hogy végül a G2 emelje magasba a trófeát.

Kicsit hihetetlen azt látni, hogy a nyugati régió ennyire egy emberként tud felsorakozni a szamurájok mögött. Van egy olyan érzésem, hogy most a sokatoknak futkároz a hátán a hideg és ezzel nincs is semmi gond. Nagyszerű azt látni, hogy a LoL vébé és maga az e-sport ilyen szintekre emelkedett, hogy olyan rajongás és kultusz épül köré, mint anno a foci fénykorában. Ha pedig így van, akkor az azt jelenti, hogy jó úton járunk. Délután pedig itt az ideje, hogy haza kerüljön az a trófea. 

Let's go G2!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!