Hirdetés

Csalódtunk a G2-ban? Legújabb podcastunkban erről beszéltünk!

Legújabb podcastunkban arról beszéltünk, csalódtunk-e a G2 Esportban az idei Worlds döntője miatt.

Hirdetés

A G2 Esports 3-0-ás vereségét követően úgy éreztük, szükséges beszélni a történtekről. Azonban mielőtt belementünk volna a téma közepébe, mindent szépen az elejétől boncolgattunk.

Podcastunk során olyan hangokat hallhattok, mint az Esport1 főszerkesztője, Péter Zoltán narratívája, Fényes Mihály szakértése és Oláh Róbert műsorvezetése. A világbajnokság fogalmának és lényegének tisztázásától kezdve, boncolgatva a vb-történelmet, hogy mi is történt az elmúlt években, beszélve továbbá arról, hogy milyen is volt ez az év az idei Worlds során. Volt-e lehetőségük idén az európai csapatoknak, a G2 teljesítménye, esélyei és főképp szót ejtettek a srácok a döntőben történtekről is. Mindemellett az amerikai régió is szóba került, így ha picit is érint az e-sport ezen része, érdemes meghallgatni az alábbi podcastet! Ja és még Csacsiék is szóba jöttek!

Ti mit szóltok a G2 Esports hétvégi teljesítményéhez? Egyetértetek a srácokkal?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Prokontra 7 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 7 hónapja
  What a fk was that?
  0 0 Válasz
 • Kalamona90 7 hónapja
  Szerintem nem igaz az hogy nem találkoztak kínai csapattal. Mert gyakorló meccsen szerintem többet játszottak ellenük. Inkább nem találkoztak nyílt meccsen kínai csapattal.
  0 0 Válasz
 • IsQb 7 hónapja
  .. I
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 7 hónapja
  Felületes ismereteim vannak az eddigi vbkről. Gondolom mint legtöbbünknek nekem is csak csacsi miatt volt kedvem nézni. Persze hellyel-közzel figyelemmel kìsértem kirábban is. Ezért kérdem azt hogy mi a búbánat volt ez a podcast? Őszintén szólva azt sem értem mi volt a cél? Kb az Albusnál nyilt ki a zsebemben a bicska. Segítek három éve volt és nem csak a játékbeli teljesítmény miatt de azért is illő lenne Rájuk emlékezni amiért sportszerűségből jelesre vizsgáztak. Nem emlékszem a részletekre de mintha tixtelt G2 arcoskodott volna aztán egészen tavalyig minden egyes nemzetközi eseményen leégtek. Akit érdekel érdemes visszanézni Likkrit beszédét. Mellesleg tavalyi G2 is inkább az miatt a Hjarnan miatt marad emlékezetes akivel G2 nagyon csúnyán elbánt év elején. Nem is értem amúgy hogy szólhatott minden kelet és nyugat harcáról mikor néhàny extra teljesítménxen túl kb mai napig mindent a kelet nyer. Tavaly volt első alkalom hogy 3 nyugati volt 4ből de még így is mindenki torna elején is skt nélkül is koreát kínát tartotta esélyesnek. Max na eu rivalizálás ment és mint a fociban itt is a végén mindig nem a németek hanem a koreaiak győznek. Külföldi castetek csak történetet gyártanak. Nyilván van egy elemzés de a hìrverés másik dolog. Ahogy beismerték azt a tavaszi g2-fana év meccsét is. Nem tudták hogy az egyik legélvezetesebb game lesz hanem csak reklám miatt tolták. Hozzáteszem itt is voltak fura szakértések és túlhypolások g2 skt a halálcsoport részére. De ha kicsit is jobban odafigyelt valaki. Skt pofont kapott a fanától a splycetól mégsem tudott mit kezdeni a g2val. Az az fpx meg folyamat életéért kűzdött csoport alatt is és tanultak fejlődtek míg g2 koreára figyelt. Ha megnézed döntő előtti nyilatkozatokat ha megnézed csapatokat és eltekintesz attól hol élsz melyik csapat lesz a szimpatikusabb? De nem kérdés a G2 a 3-0 ellenére sem okozott csalódást. Nem voltak rosszak talán nem a legjobb napjuk volt de ilyen a sport. Mellesleg ha NA 40 % eu import akkor mi van a koreaiakkal? Nem bántásként de mi célt szolgált ez a podcast és kb miért kell olyasmikkel helytelenül dobálózni amit bárki, nem szakértő mezei halandó le tud két perc alatt keresni?
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?