Kevesebben nézték a vb döntőt, mint az SKT és a G2 összecsapását

Kevesebben nézték a vb döntőt, mint az SKT és a G2 összecsapását

A döntőre egy picivel kevesebben voltak kíváncsiak, mint az SKT és a G2 összecsapására.

Nézzük azonban szépen sorjában, hogy milyen számokat is produkált a két legnagyobb összecsapás az idei világbajnokság során.
A 2018-as bajnokság elődöntőjében a Fnatic és a Cloud9 összecsapása 1,6 milliónál peakelt, és közel 7 millió órának megfelelő mennyiségű időt nézték a csapatok mérkőzéseit. Ugyanezek a számok idén már sokkal többre sikeredtek. Az SK Telecom T1 és a G2 Esports összecsapása közel 4 milliónál ért a peakhez, és több, mint 17,5 millió órának megfelelő ideig néztük azt.A 2018-as döntőben, ahol a Fnatic csapott össze az Invictus Gaminggel, picivel több, mint 2 millió felett volt a peak, és közel 5,2 millió órának megfelelő időt pörgettünk bele a megtekintésbe. Ugyanezek a paraméterek idén a G2 Esports és a FunPlus Phoenix összecsapásánál 3,7 és 11,3 millióra rúgtak.Minden kétséget kizáróan látható, hogy a League of Legends világa évről évre egyre jobban nő, nem csak játékosok, de nézők szempontjából is. Sajnos ugyan európai csapat 2011 óta nem nyert világbajnokságot, de ettől függetlenül szép számmal hozzátudunk ezekhez a statisztikai adatokhoz mi is járulni.

Ugyan a döntő közel 300 ezerrel maradt el csak az elődöntőtől, nincs miért szégyenkezni, hisz a 3,7 millió is rendkívül szép szám.

Ti élőben néztétek az idei világbajnokság elődöntőjét és döntőjét?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.