Úgy fest, elbukta a megtekintési versenyt a True Damage a K/DA-val szemben

A K-popot képviselő csajbandát számokban nem tudta lenyomni a hip-hopot toló True Damage.

A League of Legends világbajnokság hétvégi döntőjén végre teljes egészében napvilágot látott a True Damage zenekar, ami a Riot Games által készített digitális együttes, az énekesek azonban húsvér valódi személyek. Ez már a Riot Games második generációs bandája, tavaly ugyanis debütált a K/DA, akik azonnal a közönség kedvencei lettek.

A True Damage - GIANTS című száma többnyire pozitív értékeléseket kapott, a like-ok dislike-ok aránya is elég jó a hivatalos klippen, a cikk írásának pillanatában mindössze 3,28%-át teszik ki a dislike-ok az összes like-nak. Ezenfelül a nézettségi mutatók is szépen kúsztak fölfelé, 24 órával a megjelenés után már 6,9 millióan nézték meg. A K/DA 48 órával a debütálása után már 13 milliónál állt, a GIANTS azonban ezen a ponton megtorpant, csupán 8,4 millióra rúgnak a hip-hop banda számai kedden délután 5-kor. Ezzel előrevetíthető, hogy a K/DA marad továbbra is az élen. 

Értelemszerűen a K/DA-nak már van egy év előnye, így nem csoda, hogy összmegtekintésben 280 milliónál tartanak Ahriék, ám ezen a videón a dislike-ok is csupán 2,2%-ot adnak ki az összes like-ból.

Abba semmi szín alatt nem mennénk bele, hogy ténylegesen melyik szám a "jobb", ugyanis zene esetében ez egy nagyon relatív dolog, továbbá a K/DA-nak van egy olyan előnye, hogy ők voltak az elsők, ez pedig rengeteget számít.

Az azonban vitathatatlan, hogy a True Damage mögé már egy fokkal komolyabb social media megjelenést tett a Riot, a döntőt megelőző napokban ugyanis különleges képekkel szemléltették, ahogy a banda a zenén és a klippen "dolgozik", illetve Párizsba "utazik". Íme néhány példa:



Neked személy szerint melyik zene tetszik jobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!