A Riot megerősítette: Lux effektjei vizuális frissítést kapnak!

A Riot megerősítette: Lux effektjei vizuális frissítést kapnak!

Senna hősbemutató videójában volt látható a jelenleg még félkész projekt.

A november 10-én rendezett League of Legends világbajnokság döntője során megérkezett a játékba Senna, és vele együtt a hősbemutató videója is.
Senna hősbemutatójában azonban volt egy olyan rész, amire vagy nem figyeltek eléggé a fejlesztők, hogy még ne lásson napvilágot az információ, vagy pedig egy kiváló reklámfogás és szándékosan hagyták bent azt, de tisztán látható, hogy Lux effektjei vizuális frissítésen estek át. Az alábbi videóban 3 perc 6 másodperctől látható a kérdéses rész.

Ezt követően egy fejlesztő Twitteren megerősítette a hírt, hogy Lux effektjei valóban kapnak vizuális frissítést. Dátum ugyan még nincs, és még a projekt sincs igazán kész, de mentségére szóljon, hogy észre se vette, hogy benne van a Senna hősbemutató videójában.

Mindenesetre jó látni, hogy a fejlesztők foglalkoznak az idei sikeres év ellenére továbbra is az elavult hősökkel. Reméljük jövőre, és az azt követő években még több hős kerül majd palettára, illetve nem szabad elfeledni, hogy kitudja milyen projektek futnak még a háttérben, amiről esetleg a közösségnek egyelőre még ötlete sincs.

Ti örültök Lux jövőbeli frissítésének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!