Messi bőven a többiek felett, de van még pár nagyobb név az eheti legjobbak között!

Messi bőven a többiek felett, de van még pár nagyobb név az eheti legjobbak között!

A rangadók hétvégéjén megannyi parádés megmozdulást és egyéni teljesítményt lehetett látni.

Rendeztek néhány rangadót a hétvégén, szinten minden bajnokságban lerághatták a körmüket a drukkerek. A Serie A-ban a nagy múltú Milan látogatott a Juventushoz, és egyetlen gól döngött. A Liverpool magabiztosan fogadta a Manchester City-t, és meglépett az üldözőitől. A Bayern München a frankfurti pofon után elég jól összeszedte magát. A legnagyobb összecsapásokon kívül még azért volt pár figyelemre méltó teljesítmény, melyben mesterhármas, duplázás, mérkőzés legjobbja cím és a többi. Íme a TOTW 9:

Wojciech Szczesny - GK: Három hálóőr is nagy szerepet vállalt a hétvégén a jó teljesítményével, a Juventus kapusa viszont kulcsfontosságú volt az AC Milan elleni 1:0-ás győzelem alkalmával.

Capa - RB: A Levante felett aratott Bilbao 2:1-es győzelme során gólt és gólpasszot jegyzett. A Marca három csillagos értékelést adtak neki.

Alex Telles - LB: A Porto egyetlen, győztes találatát szerezte a Boavista ellen. A lényeg az volt, hogy nem onnan szerezte a gólt, ahol általában feltűnik. 7/10-es osztályzatot kapott a meccs végén.

Dimitri Payet - LW: Alapvetően a franciának nincs egy rossz kártyája. Ez az IF lap viszont még jobb potenciállal rendelkezik. A Marseille 2:1-es diadal a Lyon ellen önmagában nagy dolog, de mivel ő szerezte mindkét gólt, felértékelődik a tette.

Radja Nainggolan - CAM: A Cagliaria nagy meglepetésre kitömte a Fiorentinát 5:2-re, és ebből a belga középpályás egy góllal és 3 gólpasszal vette ki a részét.

Donny Van De Beek - CM: Lassan már a holland bajnokságra is érdemes odafigyelni, mert egyre jobb speciális lapokkal rendelkező játékosok tűnnek fel. Az Ajax otthon szerzett három pontot egy 4:0-át követően, melyből Van De Beek duplát vállalt.

Lionel Messi - RW: Néha nem tudni mi kell az argentintől, hogy bekerüljön a hét legjobbjai közé. Most egy mester hármas elég volt a Celta Vigo ellen, hogy itt lehessen.

Robert Lewandowski - ST: A nagy riválisukat gyűrték le 4:0-ára, ebből a lengyel úriember kettőt iratott a neve mellé.

Kép

A kártyákat este 7 órától megtalálhatóak a csomagokban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!