Az amerikai képviselőnő büszkén újságolta, hogy megvan a Silver 4

Az amerikai képviselőnő büszkén újságolta, hogy megvan a Silver 4

Egy amerikai kongresszusi képviselő tegnap már a Silver játékosok közé verekedte magát. A hölgy pedig Instagramon büszkélkedett az eredménnyel.

Az e-sport nem ma született. Már lassan két évtizede, hogy a fogalom először nagyközönségre talált és az első versenyek elkezdtek felbukkanni, főleg a keleti régiókban. Anno 20 évvel ezelőtt maga a gaming kultúra és maguk a játékosok egy igencsak szűk sztereotípiába tartoztak. Mi voltunk azok, akik anyuci pincéjében éltünk, akik gyorskaját ettünk, energiaitalt ittunk és alapjáraton mi voltunk a kockák. Persze a világ változik és felnőtt egy generáció, aki imádta a játékokat. Ma már egy kicsit menő, ha valaki magas szinten tolja egy játékkal és az sem ritka, hogy a közösségi média hasábjain olyan üzenetekkel találkozunk, mint a következő.

Alexandra Ocasio-Cortez, egy amerikai kongresszusi képviselőnő büszkén újságolta el az Instagramon, hogy bizony sikerült kijutnia Bronzból és ezt a szezont már szinte tuti, hogy Ezüstben zárja. Persze a történet egyből benyargalta az internetet, népszerű sztori lett Redditen, sokan osztották Facebookon és persze a Twitter is előkerült. Ahol persze a G2 tulajdonosa, Ocelote meghívta a hölgyet a szervezet berlini irodájába.

Hihetetlen látni, hogy az e-sport a fiatalabb politikusok életében már egy természetes dolog. Vélhetően a jövőben még több képviselő mondja majd el, hogy mivel tölti a szabadidejét. Ki tudja, lehet 20 év múlva az elnöki vita Amerikában már nem szópárbaj lesz, hanem egy jó kis 1v1 ARAM. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!