Hirdetés

Az amerikai képviselőnő büszkén újságolta, hogy megvan a Silver 4

Egy amerikai kongresszusi képviselő tegnap már a Silver játékosok közé verekedte magát. A hölgy pedig Instagramon büszkélkedett az eredménnyel.

Hirdetés

Az e-sport nem ma született. Már lassan két évtizede, hogy a fogalom először nagyközönségre talált és az első versenyek elkezdtek felbukkanni, főleg a keleti régiókban. Anno 20 évvel ezelőtt maga a gaming kultúra és maguk a játékosok egy igencsak szűk sztereotípiába tartoztak. Mi voltunk azok, akik anyuci pincéjében éltünk, akik gyorskaját ettünk, energiaitalt ittunk és alapjáraton mi voltunk a kockák. Persze a világ változik és felnőtt egy generáció, aki imádta a játékokat. Ma már egy kicsit menő, ha valaki magas szinten tolja egy játékkal és az sem ritka, hogy a közösségi média hasábjain olyan üzenetekkel találkozunk, mint a következő.

Alexandra Ocasio-Cortez, egy amerikai kongresszusi képviselőnő büszkén újságolta el az Instagramon, hogy bizony sikerült kijutnia Bronzból és ezt a szezont már szinte tuti, hogy Ezüstben zárja. Persze a történet egyből benyargalta az internetet, népszerű sztori lett Redditen, sokan osztották Facebookon és persze a Twitter is előkerült. Ahol persze a G2 tulajdonosa, Ocelote meghívta a hölgyet a szervezet berlini irodájába.

Hihetetlen látni, hogy az e-sport a fiatalabb politikusok életében már egy természetes dolog. Vélhetően a jövőben még több képviselő mondja majd el, hogy mivel tölti a szabadidejét. Ki tudja, lehet 20 év múlva az elnöki vita Amerikában már nem szópárbaj lesz, hanem egy jó kis 1v1 ARAM. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • cstomi468 7 hónapja
  Mindenesetre azoknak a 20 évvel ezelötti kockáknak köszönhető minden a játékiparban annak fejlődése és elterjedése amin nem is kell csodálkozni hogy valaki játszik 2019 ben ha egy iskolás tanuló akár egy képviselő
  0 0 Válasz
  • cstomi468 7 hónapja cstomi468
   Nem félreérteni nem szóltam le semmit csak nem tudom másképp megfogalmazni
   0 0 Válasz
  • cstomi468 7 hónapja cstomi468
   + igen nagy bátorságra vall attól a politikustól aki pályája elején jár és felvállalja jár a gg
   0 0 Válasz
 • Tundererdo 7 hónapja
  Szórja adófizetők pénzit maffia skinekre
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 7 hónapja
  Nem olyan bolond. Szépen megcélozta a fiatal közösséget akik egy két év múlva biztos hoznak Neki pár extra szavazatot. A silver meg tök okés azt sugallja nézd nem vagyok bronzos. Nem tartozom azok közé akik csak értelnetlen rohangálnak és feladják ha nem sikerül elérni kitűzött célt. De goldos se vagyok ne hogy az a vád érjen hogy inkább ezzel foglalkozom mint a munkámmal. Egyetlen szépséghiba egy átlagkocka min tapasztalattal lvl30on vadi új accon nagy valószínüséggel s3 környékére sorolódik. De hajrá neki remélem intéz egy lol napja munkaszüneti napot valamikor.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?