Utánajártunk, mi zajlik mostanság a Team Plague háza táján - interjú

Utánajártunk, mi zajlik mostanság a Team Plague háza táján - interjú

Mi zajlik épp a tavalyi K&H MNEB LoL győztes háza táján? Ennek jártunk utána!

Felkerestük a szervezetet, hogy hogyan is áll jelenleg a csapat, mit érdemes róluk tudni, mindemellett szót ejtettünk a sikerek hiányáról és a menedzserekről is. A kérdéseinkre Novák Bence és Gács Bence válaszolt.
Magabiztosan húzta be a Team Plague az K&H MNEB LoL első szezonját, azóta azonban rengeteg változtatás történt a csapat életében. Jelenleg kikből áll a kezdőötös és miért rájuk esett a választás?

Valóban elég sok változás történt az első szezon óta, de ez teljesen természetes két szezon között, igazából egy vagy két csapatot tudnék mondani, ahol a csapat nagy része együtt maradt.

Jelenleg a kezdő ötösünk 3 magyar és 3 román játékos:

  • Topon a legfrissebb játékosunk Septico.
  • Dzsungelben a fiatal és nagyképű Frost lett.
  • Miden a jó öreg Skinzor maradt.
  • ADC-nek hiper carry MihaiBaros érkezett.
  • Supportnak pedig az örök kedvenc Geller maradt.
  • Az edzőnk a D2K névre hallgat, őt Twitteren találtuk.
  • Kabalafiguránk Frather lesz. Erről ő még nem tud.

Azt tudni kell a csapatról, hogy így vagy úgy, de páronként nagyon összeszokott játékosok. A mostani feladatunk, hogy ötösként is kialakuljon ez, és az eddigiek alapján azt mondhatom, hogy jó irányba haladunk.

Itt jogosan merül fel a kérdés bárkiben, hogy Frost még idén márciusban eltiltást kapott, akkor mégis hogy játszhat. A játékos hivatalos úton is bocsánatot kért saját és csapata nevében egyaránt, és kérvényezte, hogy büntetésének csökkentését. A játékos idén már betöltötte a bajnoksághoz való részvételhez szükséges életévet, így idén már hivatalosan is részt vehet a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság ligáiban. A büntetés harmadát a játékos már letöltötte, és a felfüggesztés ideje megegyezik a büntetés valós idejével. Természetesen ha a játékos újra szabálysértést követ el, abban az esetben automatikusan hatályba lép az eredeti döntés.

Hazai és nemzetközi versenyeken is láthattuk a csapatot szerepelni, de az utolsó pillanatban mindig becsúszik egy-egy kritikus vereség. Mi hiányzik ahhoz, hogy megérkezzenek a várva várt sikerek?

Nyilvánvaló, hogy az utolsó győzelem hiányzik. Mert ugye anélkül mindig vesztünk. Nyilván mondhatjuk, hogy a sok Bo1, a szerencsétlen időzítések sosem kedveztek nekünk, de teljesen lényegtelen. Ez egy új csapat, minden ami a régivel történt, nem velük történt. Ezek a srácok most tovább fognak lépni a régi árnyékán, ebben szinte biztos vagyok.

A menedzser szerepe teljesen más, mint egy edzőé, vagy játékosé. Hogyan lehet valakiből egy MNEB győztes csapat menedzsere?

Egyrészt nagyon sok felesleges idővel kell rendelkezni. Másrészt - mivel nem értünk a játékhoz - nagyon fontos, hogy tudd kire hallgass. Sok ember mond különböző dolgot, az én feladatom eldönteni kinek higgyek ezekben a kérdésekben. Harmadrészt pedig ugyanazt csináljuk amit egy MNEB vesztes csapat menedzsere, talán kicsit jobban. De bárki lehet amúgy MNEB győztes menedzser. Tényleg. Ha kicsit foglalkozott már a CS:GO-val és küld egy üzenetet a plaguemanager@gmail.com-ra, lehet, hogy ő is MNEB győztes menedzser lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.