Két hőssel nem vesztett egy meccset se Perkz a VB során

Két hőssel nem vesztett egy meccset se Perkz a VB során

A 100% győzelmi arány nagyon szép teljesítmény a hétköznapokban is, hát még egy világbajnokságon.

Luka Perković, avagy ismertebb nevén Perkz, a G2 Esports lövésze, ahova még 2015 októberében csatlakozott, rendkívül kiemelkedő teljesítményt nyújtott az idei világbajnokság során.
Ugyan csak a második helyet sikerült bezsebelniük itt, mindenesetre nincs miért szégyenkezniük, hisz az is egy rendkívül szép eredmény, a döntőben azonban sajnos elhasaltak 3:0-ás eredménnyel a FunPlus Phoenix csapata ellen. A G2 Esports így 300,375 dollárral gazdagodott, ami nagyjából 87 millió forintnak felel meg.

Volt azonban két hős, akivel mondhatni Perkz megállíthatatlan volt, ezt igazolja a 100%-os győzelmi arány is, amit alkotott velük. Az egyik ilyen hőse Kai'Sa, míg a másik Xayah volt.

Perkz hat alkalommal választotta Xayaht és 6,4-es KDA-t tudott vele felümutatni, vele a gyilkosságok 63,4%-ában vett részt és átlagosan 328-at farmolt, ez 10,5 miniont jelent percenként.

Másik hőse Kai'Sa, akit ugyan csak háromszor választott, de 7,4-es KDA-ja irigylésre méltó, vele 314-et farmolt átlagban, szintén közel 10,5 miniont percenként. Vele már egy picit kevesebbszer, 61,7%-ban vett részt a gyilkosságokban.

Rajtuk kívül Perkz még 5 hőst játszott a vb során, ezek a hősök: Yasuo, Ezreal, Orianna, Varus és Zoe voltak. Sajnos az utolsó négyessel egyszer sem tudott nyerni, pedig Ezreallel kétszer is megpróbálta, Yasuo az egyetlen, akivel még nyert, négy alkalomból kétszer.

Ti milyen gyakran játszotok a Xayah vagy Kai'Sa páros bármelyikével?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!