A fejlesztők leleplezték, ilyen volt Thresh emberi alakja!

A fejlesztők leleplezték, ilyen volt Thresh emberi alakja!

A League of Legends: Realms of Runeterra könyvben leleplezték, hogy milyen is volt Thresh emberi alakja!

A szóban forgó irodalmi olvasmány a Riot Games saját kiadású könyve, amit szinte bárhol fellelhetünk az interneten különböző árakon, így érdemes utánanézni, hogy hol a legolcsóbb mielőtt esetleg lecsapnánk rá.
Talán a címből is sejthető, de a könyvben felfedezhetjük Runeterra csodálatos világát, miközben még közelebb kerülünk kedvenc hőseinkhez. A könyv egyébként csak angol nyelven kapható jelenleg, hogy később lesz-e egyéb nyelveken, arról majd később kapunk információt.

A könyv 199. oldalán azonban a fejlesztők megmutatták, hogy milyen is volt Thresh mielőtt átváltozott volna, avagy megismerhetjük az emberi alakját is!Az időzítés tökéletes, hisz Senna, Lucian és Thresh triójának története egyébként is most csúcsosodott ki Senna megjelenésével, így tökéletes hype ez a lépés is Thresh irányába.

Maga az emberi formája egyébként hőskinézetnek sem lenne rossz ötlet, bár kivitelezni a hookokat nehezebb lenne, de ahogy ismerjük a fejlesztőket, nekik semmi sem lehetetlen. Bár hogy is lenne az, hisz Sennát is kiszabadították a lámpásból!

Nektek hogy tetszik Thresh emberi alakja? Ilyesmire gondoltatok? Elfogadnátok hőskinézetnek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!