Kupa visszavágó és más rangadók a K&H MNEB HPCL 2. játéknapján!

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Hungarian Pro Clubs League első szezonjának második játéknapján összecsap egymással a szuperkupa győztes Nice Gaming és az MTK Budapest, akik már az új szezonban a kupában is összekerültek az első körben.

Az egyetlen százszázalékos Traubi a TrollFoci-Hálószaggató ellen bizonyíthat újfent, de már az első játéknap felkavarta az állóvizet a K&H MNEB HPCL-ben, és ember legyen a talpán, aki bármiféle erősorrendet fel tud állítani két mérkőzés után. A Traubi csapata volt az egyetlen, akik az oda-visszavágót is meg tudták nyerni, így jelenleg vezetik a csoportjukat. Most viszont a TrollFoci-Hálószaggató eSporttal néznek farkasszemet, és nem árt ha felkészülnek Humenszkyből, hiszen duplájával remek startot vett a támadó.

Az előző szezon dobogósai közül a DIGI Sport Honvéd indított a legjobban, négy pontot szereztek, viszont a meglepő, ámde fölényes győzelmet is arató Nutri8 ellen aligha lesz könnyű dolguk, ha tovább akarják gyarapítani pontjaikat.

A Magyar Kupában a Nice Gaming már az első fordulóban összekerült az MTK Budapesttel, de itt 1:0-ás sikert arattak. A 2. játéknapon ugyanez a párosítás vár rájuk, csak most egy visszavágóval megfűszerezve. Elég megjósolhatatlan a végeredmény, az előző szezonban például oda-vissza verték egymást, bár idegenben a Nice Gaming egy ötöst rámolt a kék-fehérek kapujában, és nyert 5:1-re.

A DVSC Esport gárdája valószínűleg több pontot szeretett volna, az első hétvégén ugyanis az előző szezon ezüstérmese ellen csak egy döntetlenre futotta egy vereség mellett, viszont a játék képe alapján ez alakulhatott volna fordítva is. Mindenesetre most a Honvéd ellen egy pontot megcsípő Team Dash Gaming ellen javíthatnak, bár ha legalább olyan jól védekezik majd a TDG, mint tette azt a hazai pályán, akkor nem lesz egyszerű gólokat szerezni ellenük.

A veszprémiek nyugodt szívvel jöhettek le a pályáról a múltkor, a négy pont több, mint jó indulást jelent, ettől függetlenül, ha az aranyra pályáznak, akkor minden párharcban a 6 pontra kell törekedniük. A HUN Ultras személyében viszont egy veszélyes és kiszámíthatatlan ellenféllel kell farkas szemet nézniük, alighanem a Nice Gaming elleni két döntetlen hatalmas önbizalmat adott nekik, és bebizonyítanák azt is, hogy nem egy alkalomra szólt a remek játékuk.

A Puskás eSport tud jól játszani, és tud kevésbé is, eddig legalábbis ezt láthattuk tőlük. Most a mezőny egyetlen 0 pontos együttesével mérkőznek, habár csalóka lehet a helyzet, mivel a New Wave mindkét veresége a Traubi elleni nagyon szoros volt, így fél vállról venni őket nagy hiba lenne.

A 2. játéknap párosításai:

Az első osztály állása - a képre kattintva a többi osztály tabelláit is megnézhetitek:

November 17-én este 21 órától a DIGI Sport Honvéd vs Nutri8 eSport összecsapását tekinthetitek meg:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Galéria

Kövess Minket!