Brazil védő a franciáknál, és kameruni támadó spanyolhonban a hónap legjobbjai!

Brazil védő a franciáknál, és kameruni támadó spanyolhonban a hónap legjobbjai!

Spanyolországban a Villareal kameruni támadóját, míg Franciaországban egy ismertebb nevet, Thiago Silvát választották október legjobbjának.

A spanyol bajnokság igazából tele van jó támadó felfogású vagy éppen remekül befejező futballistákkal. Elég, ha Griezmannra, Benzemára vagy éppen Messire gondolunk. Ezért sem meglepő egy újabb csatár diadala a hónap legjobb játékosa szavazáson, viszont nem egy sokat hallott név lett a befutó, ugyanis Toko-Ekambi kapta ezt az elismerést, aki a Villarealban futballozik.

A Sárga Tengeralattjáró fedélzetén, bár felemás hónapot tudhatnak maguk mögött, a kameruni támadó remekelt. Az Espanyol ellen idegenben már a 17. percben betalált, és mint kiderült ez lett a győztes találat, míg az Alavest fogadva duplázni tudott. Ezzel Toko-Ekambinak a szezonban már 5 gólja van, csapaton belül Cazorlának van ugyanennyi, de Moreno már 8-nál jár, viszont neki mostanában nem ment a góllövés.

A POTM lapja 86-os OVR Ratinget kapott, ami az alap aranyhoz képest (79) egész szép bónuszt jelent. Több mutatóban is elég szép emelkedést lehet nála észrevenni, a passzolása 9, a lövése és labdakezelése 8 ponttal nőt. Nagyjából 30 ezer coint kell rászánnunk, ha őt akarjuk előre a csapatunkba.

Franciaországban szintén jó hónapot futottak a támadó játékosok, mégsem Ángel Di María vagy Wissam Ben Yedder lett a befutó, hanem a PSG védője, Thiago Silva. Októberben 225 percet töltött a pályán a brazil labdarúgó, és két és fél mérkőzés alatt még csak gólt sem kaptak az ő jelenlétével. A 35 éves hátvéd tehát még mindig biztos pontja a most jelenleg 8 ponttal bajnokságot vezető PSG együttesének.

Az új lapja az alap aranyhoz képest (87) 90-re ugrott fel az értéke. A legfontosabb mutatói, melyek nagyobb növekedést értek el: +4 a sebességén, és +3 a lövés és passzolás terén. Őt körülbelül 70 ezer coinból lehet kiszedni SBC formájában.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!