Hirdetés

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 32.rész - Senna különkiadás

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Hirdetés

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.
Senna az egyik a 6 hősből, akik a végtelenségig növelhetik közvetlenül az alapstatisztikájukat. A további 5 hős: Cho'Gath, Sion, Swain, Thresh és Veigar.

Senna a második hős, akinek statisztikái nem nőnek a szintlépéseivel együtt. Senna a lelkek gyűjtésével tudja növelni a fizikai sebzését, passzívjának köszönhetően.

Senna egy szigeten született, közel Demaciahoz, de ő maga nem demaciai szülött.

Senna birtokolja a fényt és a sötétséget egyaránt, ez fegyverének színeiben is tökéletesen látszik. Míg a fehér részével gyógyít, a feketével pusztít.

Nagyon rég a tervek között volt, hogy Senna a League of Legends tizedik születésnapján jelenjen meg, szóval nem csak hirtelen jött ötlet volt a fejlesztők részéről.

Sennának nem volt kódneve a fejlesztés során.

Senna is egy olyan hős, aki először történetben volt jelen, majd utána hozták létre, mint hőst. Az első ilyen hős Lissandra volt, aki a Journal of Justice történetben hamarabb volt jelen, mint hogy a karakter megérkezett volna.

Senna, mint a Fény Őrzője, osztozik a vizuális elemeken férjével, Luciannel.

Senna még augusztus 13-án leakelve lett, pontosabban csak a True Damage kinézete, egy akkoriban még befejezetlen splash arton.

Senna Lucian édesapjának tanítványa volt, és alapvetően azt az életet és elvet követte már az első perctől kezdve, amit szeretett volna mindig is: csatlakozni a Fény Őrzőihez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés