Hirdetés

Egy rajongó megálmodta és megalkotta, íme a Dark Star Aurelion Sol!

Minden játékban vannak kreatív alkotók, akik szeretnek saját elmeszüleményekkel és csodálatos alkotásokkal előrukkolni. Nézzük egy példát ez utóbbira.

Hirdetés

Sajnos ez is csak egy rajongói alkotás. Ezekből mostanság egyre több olyan minőségűt találni, amik simán megállnák a helyüket akár a játékban is, a Riot igazán megvehetne egy-kettőt közülük.
Volt itt már Viktor skin, Jhinre is egy Pulsefire, Dragon Trainer Heimerdinger, Gate Keeper Karma, csak hogy egy kettőt említsünk azokból a remek alkotásokból, amikkel már mi is találkoztunk. Láthatóan a rajongói közösség tehetségesebb tagjai továbbra sem restek és ontják magukból a jobbnál-jobb koncepciókat.

Az alábbi képen látható a tervezés első két fázisa, ahol még mondhatni skiccek és csak tervezett formák, alakok bizonyos oldalakról.A Phase 3 és 4 során már látjuk a modellt, illetve a korábbi fázisnál még kicsit fakóbb színvilágot tartalmaz a koncepció, majd az utóbbi adja meg az igazi Dark Star hangulatot számára, de még itt is volt rajta mit finomítani.Itt pedig már a tervezett kész hőskinézet látható, és valljuk be, lazán megérne 1350 RP-t még a nem Aurelion Sol mainek számára is. Tartalmazza a Dark Star kinézetek hangulatát, tematikáját és egyedi vonásait is.Aurelion Sol egyébként 2 hőskinézettel rendelkezik, melyből az egyiket megjelenésével együtt kapta, ez az Ashen Lord Aurelion Sol, míg a másikat pedig 2,5 évvel a megjelenését követően, ez pedig a Mecha Aurelion Sol.

Nektek hogy tetszik a rajongói alkotás? Ha elérhető lenne, Ti megvásárolnátok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?