Meddler:

Meddler: "Senna kicsit erősebb lett, mint amire számítottunk"

Nem úgy sült el Senna érkezése, mint arra a Riot számított.

Hatalmas várakozás övezte Lucian feleségének, a játék első ADC - Supportjának érkezését. Senna nem cáfolt rá azokra a hangokra, akik túl erősnek gondolták az első videók alapján a karaktert. RiotMeddler a legutóbbi posztjában kitért az új hősre, a régi-új karakterekre, akik reworköt kaptak, sőt néhány bugot is megemlített, amik kijavításán gőzerővel dolgozik a Riot csapata. Röviden összefoglaltuk a legfrissebb Quick Gameplay Thoughts bejegyzést!

Senna

Erősebb lett Senna, mint azt a fejlesztők gondolták, azonban a számok alapján nem annyira durva a helyzet, hogy azonnali nerfekre lenne szükség. Egyelőre kivárásra játszanak a Riotnál, mivel még nagyon az elején járunk a 9.22-es patchnek. Ha a játékosok kitapasztalják a karakter gyengeségeit és erősségeit, utána jöhet majd a nerf, ha úgy ítélik. Ezért a 9.23-ban valószínűleg nem kap semmilyen módosítást az új támogató hős, a továbbiakban minden azon múlik, hogy a preseason változásokhoz mennyire tud alkalmazkodni a karakter.

Supportként és ADC-ként is megállja a helyét, emellett több tárgyválasztás (Lethality / Enchanter stílus) is jól működik rajta, ha supportnak visszük. Kiemelte Meddler, hogy a gyengeségeit is kezdik felfedezni a játékosok, aminek örülnek a fejlesztők. Ha ráugrik egy ellenség Sennára, vagy a lassú támadását kihasználja egy kombóval támadó mágus akkor nem sok esélye van a túlélésre. Ami problémát jelent, hogy ARAM-on túlságosan erős a hős, mivel szűk a pálya és gyorsan pörögnek az események. Így célozni sem bonyolult és a lelkeket is lehet gyűjtögetni mindenféle gond nélkül. Ezért is jön majd nerf Sennára a 9.23-ban, de csak az Ordító Szakadékon mutatott teljesítményére lesz ez hatással.

Régi-új hősök

Folyamatosan érkeznek megkeresések a Riothoz azzal kapcsolatban, hogy az átdolgozott hősök régi játékstílusa mennyivel jobb volt. Karma, LeBlanc, Graves, Katarina és a többiek jelentős változtatásokon estek át az évek során, mire elértünk a mai viszonyokhoz. Meddler is tudja, hogy nem lehet minden idézőnek egyszerre megfelelni, ezért is nehéz a helyzetük. Amit megígért Meddler, hogy igyekeznek mindenkinek eleget tenni, még ha ez nehéz is. Az aranyközépút néha jó döntésnek bizonyul, de ez sem garancia semmire.

Bugfixek

Három nagyon komoly bug van a játékban, amik kijavításán dolgozik a csapat, ezek a következők:

  • Néha a camera lockolódik, miközben unlocked kamerával játszik az idéző -> javítás a 9.23-ban érkezik
  • Játék közben összeugrik a kliens, ha extra egérgombokat nyomnak le -> egyelőre nincs elég információ a javításhoz
  • Töltőképernyő alatt összeomlik / lefagy a kliens -> nehéz pontosan feltárni a hiba okát, így a javítására is várni kell

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!