Hirdetés

Több mint 1650 napja kapta utolsó kinézetét, de még idén kap egy újat!

Zilean újabb kinézettel gazdagodik idén, melyet a fejlesztők is megerősítettek.

Hirdetés

Zilean 1652 napja kapta meg utolsó kinézetét, mely a Blood Moon Zilean volt még 2015. május 10-én.
A 2009. április 17-én megjelent hős összesen 5 hőskinézettel rendelkezik, és eddigi statisztikái alapján átlagosan 773 naponta kapott kinézeteket, úgyhogy most van mit bepótolni, hisz már kétszer ennyi ideje vár a jelenlegire.

A hőskinézet érkezését Riot Meddler erősítette meg a League of Legends hivatalos fórumán, a november 15-i Quick Gameplay Thoughts hozzászólásai között. Elmondása szerint Zilean új kinézetét a 9.24-es frissítés során várhatjuk, mely December közepén, pontosabban 11-én érkezik majd meg a játék világába.

Zilean azonban már rendelkezik téli tematikájú kinézettel, mely nem más, mint az Old Saint Zilean. A kérdés így már csak az, hogy vajon egy újabb téli verziót, vagy ettől a stílustól egy teljesen függetlent kap majd?

Mindkettőre jó esélyek vannak, hisz már nagyon rég kapott új gúnyát a varázsló. Ráadásul nem ez lenne az első eset, hogy valamelyik eseményhez kötve egy hősnek akár több kinézete van, gondolva itt a Harrowing kinézetekre, ahol Katarina 2010-ben, majd 2017-ben is kapott kinézetet.

Ti milyen hőskinézetet tudnátok elképzelni Zilean számára?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • PlanCake 7 hónapja
    Bin laden Zilean? Illene hozzá
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?