Több mint 1650 napja kapta utolsó kinézetét, de még idén kap egy újat!

Több mint 1650 napja kapta utolsó kinézetét, de még idén kap egy újat!

Zilean újabb kinézettel gazdagodik idén, melyet a fejlesztők is megerősítettek.

Zilean 1652 napja kapta meg utolsó kinézetét, mely a Blood Moon Zilean volt még 2015. május 10-én.
A 2009. április 17-én megjelent hős összesen 5 hőskinézettel rendelkezik, és eddigi statisztikái alapján átlagosan 773 naponta kapott kinézeteket, úgyhogy most van mit bepótolni, hisz már kétszer ennyi ideje vár a jelenlegire.

A hőskinézet érkezését Riot Meddler erősítette meg a League of Legends hivatalos fórumán, a november 15-i Quick Gameplay Thoughts hozzászólásai között. Elmondása szerint Zilean új kinézetét a 9.24-es frissítés során várhatjuk, mely December közepén, pontosabban 11-én érkezik majd meg a játék világába.

Zilean azonban már rendelkezik téli tematikájú kinézettel, mely nem más, mint az Old Saint Zilean. A kérdés így már csak az, hogy vajon egy újabb téli verziót, vagy ettől a stílustól egy teljesen függetlent kap majd?

Mindkettőre jó esélyek vannak, hisz már nagyon rég kapott új gúnyát a varázsló. Ráadásul nem ez lenne az első eset, hogy valamelyik eseményhez kötve egy hősnek akár több kinézete van, gondolva itt a Harrowing kinézetekre, ahol Katarina 2010-ben, majd 2017-ben is kapott kinézetet.

Ti milyen hőskinézetet tudnátok elképzelni Zilean számára?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.