Flashback SBC: Plusz 26 stamina-t kapott Mata új kártyája!

Flashback SBC: Plusz 26 stamina-t kapott Mata új kártyája!

A spanyol a FIFA20-ban található alap kártyájához képest szép kis boostot jelent ez a verzió, de nem ér fel a tavaly bemutatott lapjához.

Ha egy promo a végéhez közeledik, akkor sem maradunk új lap nélkül. Az EA Sports néhány éve nagyon ráfeküdt erre, hogy mindig lefoglalja valamivel a játékosokat. Most éppen egy Flashback SBC került be a játékba, amellyel Juan Mata 2012/13 remek szezonjára tekintene vissza a kiadó.

Ez a világos zöld és kék árnyalattal ellátott lap csak SBC-n keresztül szerezhető be, a piacon hiába is keressük nem fogjuk megtalálni. A tavaly bemutatott FIFA Flashback részeként az EA lehetőséget ad néhány nagy nevű labdarúgó egy különleges lapjának a begyűjtésére, viszont csak korlátozott ideig elérhető egy-egy ilyen a játékban.

Mata lapja november 18-21. között váltható ki két SBC teljesítésével. Ha úgy döntünk szeretnénk őt a keretünkben tudni, akkor nagyjából 110 ezer coin kicsengetésével ezt megoldhatjuk, bár lehet sokaknak nem fog tetszene az ára, mert vannak olcsóbb alternatívák is helyett. CAM pozícióba például Dybala is működhet, és van ő is ilyen jó. Ráadásul valamilyen oknál fogva ez a lap nem ér fel a FIFA19-ben látott Europe League Moments verziójához. A 3 csillagos gyengébbik lába nem éppen kecsegtető, de azért jó statokkal rendelkezik, főleg passzolás és labdakezelés terén. A legnagyobb bónuszt azonban staminában kapta, ugyanis a játékban található lapjához képest plusz 26 pontot kapott, így 94-re ugrott ez az értéke.

Íme a két SBC:

The Beginnings

  • La Liga Santander játékosok száma: Min. 1
  • Team Overall Rating: Min. 84
  • Team Chemistry: Min. 75
  • Jutalom: Prime Electrum Players Pack

Premier League

  • Premier League játékosok száma: Min. 1
  • Team Overall Rating: Min. 85
  • Team Chemistry: Min. 70
  • Jutalom: Rare Electrum Players Pack

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!