Hirdetés

Mikorra várhatóak a VB győztes FPX skinek, illetve mit tudunk róluk?

A League of Legendsben minden évben a világbajnokság győztesei választhatják meg, hogy melyik adott hősre lesz egyedi kinézetük, ezzel is emléket hagyva maguk után, hogy az adott évben ők diadalmaskodtak.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters Spring 2021

Negyeddöntő - UCAM Esports Club vs. Mkers

Hirdetés

A FunPlus Phoenix nyerte a 2019-es világbajnokságot, ami azt jelenti, hogy most ők választanak egy-egy hőst, akiknek új kinézetével majd 2020-ban találkozhatunk. Előzőleg csak limitált időben voltak elérhetőek a nyertesek kinézetei, beleértve a Fnatic, Invictus Gaming, SK Telecom T1, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy White, és a Taipei Assassins-t is.Mindegyik csapat 5 darab kinézetet választhat azokkal a hősökkel, akikkel egyszer is VB színpadra léptek, ez az FPX számára sem változik meg. Azok a játékosok akik a győztes csapatban szerepeltek és minimum két játékon vettek részt a világbajnokságon, nekik a színpadon játszott hőseikből kell választani.

Dátum egyelőre nincs a kinézetekkel kapcsolatban, viszont a korábbiakban 2020 tavaszának vége fele érkeztek a kinézetek.

Miután az 5 játékos meghozta a végső döntést a kinézetekkel kapcsolatban, hogy melyik hőst szeretnék felruházni vele, ezután a Riot Gamesnek meg kell terveznie mind az 5 darab kinézetet, mielőtt ez teszt fázisba, és a játékba kerülne. Az Invictus Gaming kinézetei Áprilisban kerültek kiadásra, míg az előző két évben később nyáron élvezhettük a skineket.

A játékosok már 2020 elején többet fognak tudni a kinézetekről, azonban van egy sejtésünk, hogy a kinézetek a 2020-as MSI környékén fognak érkezni.

Míg az FPX középsőösvényese, Kim „Doinb” Tae-sang a rajongókra hagyta a hősválasztását, addig a többi játékos már megosztotta a közönséggel, hogy melyik hőst választották maguknak, amelyek a következők lesznek: Lee Sin, Gangplank, Thresh, illetve Kai’sa vagy Vayne, de a Riotnak még jóvá kell hagynia. Doinb nagyszerű teljesítményt nyújtott Ryze-al, így nem lennénk meglepődve, ha ő kapná az 5. kinézetet 2020-ban. Doinb egyébként egy stream során azt is elárulta, hogy, ha neki kell döntenie, akkor egyértelműen Malphite és Yasuo között gondolkozik, mivel a felesége csak az előbbivel tud játszani, míg az utóbbi az ő kedvence, de sajnos egyetlen meccset sem játszott vele a VB során, így Yasuo automatikusan kiesik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés