Mikorra várhatóak a VB győztes FPX skinek, illetve mit tudunk róluk?

Mikorra várhatóak a VB győztes FPX skinek, illetve mit tudunk róluk?

A League of Legendsben minden évben a világbajnokság győztesei választhatják meg, hogy melyik adott hősre lesz egyedi kinézetük, ezzel is emléket hagyva maguk után, hogy az adott évben ők diadalmaskodtak.

A FunPlus Phoenix nyerte a 2019-es világbajnokságot, ami azt jelenti, hogy most ők választanak egy-egy hőst, akiknek új kinézetével majd 2020-ban találkozhatunk. Előzőleg csak limitált időben voltak elérhetőek a nyertesek kinézetei, beleértve a Fnatic, Invictus Gaming, SK Telecom T1, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy White, és a Taipei Assassins-t is.Mindegyik csapat 5 darab kinézetet választhat azokkal a hősökkel, akikkel egyszer is VB színpadra léptek, ez az FPX számára sem változik meg. Azok a játékosok akik a győztes csapatban szerepeltek és minimum két játékon vettek részt a világbajnokságon, nekik a színpadon játszott hőseikből kell választani.

Dátum egyelőre nincs a kinézetekkel kapcsolatban, viszont a korábbiakban 2020 tavaszának vége fele érkeztek a kinézetek.

Miután az 5 játékos meghozta a végső döntést a kinézetekkel kapcsolatban, hogy melyik hőst szeretnék felruházni vele, ezután a Riot Gamesnek meg kell terveznie mind az 5 darab kinézetet, mielőtt ez teszt fázisba, és a játékba kerülne. Az Invictus Gaming kinézetei Áprilisban kerültek kiadásra, míg az előző két évben később nyáron élvezhettük a skineket.

A játékosok már 2020 elején többet fognak tudni a kinézetekről, azonban van egy sejtésünk, hogy a kinézetek a 2020-as MSI környékén fognak érkezni.

Míg az FPX középsőösvényese, Kim „Doinb” Tae-sang a rajongókra hagyta a hősválasztását, addig a többi játékos már megosztotta a közönséggel, hogy melyik hőst választották maguknak, amelyek a következők lesznek: Lee Sin, Gangplank, Thresh, illetve Kai’sa vagy Vayne, de a Riotnak még jóvá kell hagynia. Doinb nagyszerű teljesítményt nyújtott Ryze-al, így nem lennénk meglepődve, ha ő kapná az 5. kinézetet 2020-ban. Doinb egyébként egy stream során azt is elárulta, hogy, ha neki kell döntenie, akkor egyértelműen Malphite és Yasuo között gondolkozik, mivel a felesége csak az előbbivel tud játszani, míg az utóbbi az ő kedvence, de sajnos egyetlen meccset sem játszott vele a VB során, így Yasuo automatikusan kiesik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!