Gnabry lett a Bundesliga októberi legjobbja a 6 jelölt közül, íme az új lapja!

Gnabry lett a Bundesliga októberi legjobbja a 6 jelölt közül, íme az új lapja!

Gnabry első POTM lapja nem sikerült olyan rosszra, bár nem mindenki van megelégedve a választás eredményével.

A Bayern Münchennél Frank Ribery és Arjen Robben által hagyott űrt most úgy tűnik a német játékos képes lehet betölteni, megszavazták a hónap legjobbjának és egy 87-es kártyát kapott cserébe a játékban.

A bajorok szélsője mindössze 24 éves, de egyre inkább felhívja magára a figyelmet. A német bajnokságban megkapta első POTM kártyáját, amit annak köszönhet, hogy néhány mérkőzésen ő volt csapata egyik legjobbja a pályán. A Bayern 4 ponttal - holtversenyben a második a Leipzig és a Freiburg mellett - jelenleg le van maradva a Mönchengladbach mögött, és az utóbbi fordulókban becsúszott néhány nem várt eredmény, például csúnya vereséget (5:1) szenvedtek a Franfurt ellen.

Ennek ellenére az októberben lejátszott 3 mérkőzésük felemásra sikeredett, egy vereség, egy döntetlen és egy győzelem jött össze Flick Hans-Dieter legényeinek. Hazai pályán kikaptak a Hoffenheimtől, és Gnabry itt nem tudott maradandót alkotni, azonban az Augsburg elleni döntetlen (2:2) alkalmával már gólt és gólpasszt jegyzett, valamint a Union Berlinnel szemben is remekül játszott, igaz csak 65 percet tölthetett a pályán. Igazán a Bajnokok Ligájában domborított, de az nem igazán számít bele a szavazásba, melynél a közösség voksai 40%-ban számít bele a végelszámolásnál.

Az új lapja 87-es lett, ami az alap lapjához képest plusz három ratinget jelent. Ha pedig meg akarjátok szerezni, akkor ezt az SBC elvégzésével megtehetjük, és mindössze 200 ezer coin felhasználásával milyenk lehet.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!