C. Ronaldo, Hazard és Kane álomtrióval támad a legújabb TOTW!

Véget értek az Európa-bajnoki selejtezők, és mint tudjuk Magyarország vereséget szenvedett Walestől. Ramsey duplája mellett még néhány másik mérkőzésen is láthattunk fantasztikus teljesítmény.

A Team of the Week 10. csapata most a Euro2020 selejtezőiből került ki. Az utolsó forduló azért volt különösen érdekes, mert Magyarországnak az utolsó pillanatig volt esélye egyenes ágon kijutnia a kontinens tornára. Ez végül nem jött össze, többek között Ramsey duplájának. Az E-csoporton kívül - itt voltunk mi - már mindenhol eldőlt a továbbjutás kérdése. Néhány válogatott viszont nem lazsált az utolsó meccsen sem, Németország, Hollandia, Oroszország, és Belgium például hatalmas arányú győzelmet aratott. 

A kapuban Donnarumma helye elég biztosnak tűnt, hiszen a bosnyákok ellen idegenben aratott 3:0-ás igyőzelem alkalmával remekül védett, és megőrizte a kapuját kapott gól nélkül.

A litvánok ellen mesterhármast jegyző Cristiano Ronaldo is kapott egy IF lapot. Toni Kroos lett a Fehéroroszország elleni mérkőzés embere, a Real középpályása duplázott, és még gólpasszt is kiosztott. Az oroszokat csúnyán elverő belgáknál Eden Hazard nagy formában játszott, a nemzeti csapatban két gól lőtt, és egyszer kiszolgálta egyik társát is. Spanyolország színeiben Moreno parádézott, a 7:0-ás győzelemből egy góllal és 3 assziszttal vette ki a részét.

Elől egyszerűen Harry Kane kihagyhatatlan, hármat vállalt a montenegróiak ellen, és mindegyik az első félidőben szerezte. Annak ellenére, hogy van már IF lapja, nem meglepetés a néhány hétre érkező SIF verziója.

A TOTW10 teljes kerete:

Kép

A kártyákat este 7 órától nyithatjátok ki a csomagokból.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!