Nézd magyarul molnargabo menetelését a hétvégi FIFA versenyen!

Nézd magyarul molnargabo menetelését a hétvégi FIFA versenyen!

Újra Bukarestben bizonyíthat a magyar játékos!

A hétvégén rendezik meg a FIFA20 FUT Champions Stage második állomását, szintén Bukarestben. A verseny pénteken délelőtt kezdődik és egészen vasárnap estig követhetitek. A múltkori romániai verseny nem sikerült legjobban Molnargabo-nak, viszont most minden adott javítani.

24 ország játékosai mérik össze tudásokat Bukarestben a hétvégén, köztük Molnár Gábor is, a DVSC e-sportolója. Svájci rendszeres lebonyolítással indul útjára a verseny majd pénteken, ahol először egyidőben játszik a két mezőny, majd a negyedik, illetve ötödik kör már konzolonként felbontva történik. Először az XBOX-osok kezdenek, aztán a PS4-esek folytatják. Szombaton pedig már a legjobb 16 foghat újra kontrollert, ahol kettő negyeddöntőnként lesz majd konzolok közötti váltás. Először láthatjuk az első kettő PS4-es elődöntőt, aztán kettő XBOX-osat és ugyanez megismétlődik még egyszer. Vasárnap pedig már az igazi nagyágyúké a főszerep, kettő PS4-es elődöntővel nyitunk, amit a két XBOX elődöntő követ. Ezután először a PS4 döntőt játsszák le, értelemszerűen utána pedig az XBOX-osat. Ezt egy félórás szünet követ, hogy a játékosok egy picit kifújják magukat a nagydöntő előtt. 

Részletes időbeosztást alább láthattok: (a képen a helyi időt láthatjátok, ami azt jelenti, hogy minden egy órával előrébb van, mint nálunk, ami azt jelenti például, hogy pénteken magyar idő szerint 11:30kor kezdődik a verseny!)

A versenyről egész hétvégén lesz magyar közvetítés, amit az RTL.HU oldalán keresztül érhettek majd el!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!