Gyengült a legerősebb tárgy, erősödött egy hős és az új rúna

Gyengült a legerősebb tárgy, erősödött egy hős és az új rúna

2 nap kellett hogy gyengítsék a játék legújabb, egyben legerősebbé vált tárgyát.

Alig hogy megérkezett az előszezon frissítésének szele és annak változtatásai, néhány dolog szemmel láthatóan nem úgy működött ahogy annak kellett volna.
Vagy túlzottan erősen, vagy pedig túlzottan gyengén teljesített néhány dolog, ez pedig a fejlesztőknek hamar szemet is szúrt, így azonnali módosításokat, avagy hotfixet eszközöltek az éj leple alatt. A változtatásokat szokás szerint, Mark Yetter hozta el nekünk Twitteren.

Az első változtatás rögtön az egyik legújabb tárgyat, a Sanguine Bladet érinti, mely olyan erős volt, hogy szinte minden mérkőzés lételemévé vált. Ennek megfelelően a korábbi 40-100%-os támadási sebességet 20-80%-ra csökkentették, továbbá a tárgy kombinálási költsége 1000 aranyról 1100-ra nőtt.

Ezen kívül még hozzá kellett nyúlni a legújabb rúnához is, ugyanis mindenki csak panaszkodott az Omnistone nevű rúnára, így csökkentették a töltési idejét. Közelharci hősök esetén a korábbi 8-4 másodperc már csak 7-3, távolsági hősök esetén 12-8 helyett pedig 11-7.

Végső soron Ezreal is kapott némi erősítést. Az alap életereje 491-ről 500-ra, az alap manája 360-ról 375-re, az alap mana regenerációja 8,092-ről 8,5-re, végezetül pedig a Q képességének sebzése 15-115-ről 20-120-ra nőtt.

Az előszezon mindig a kritikus változtatások időszaka, és ezt a fejlesztők is tudják. Így folyamatos megfigyelés alatt tartanak mindent, hogy esetleg ha szükségessé válik, újabb módosításokat tudjanak eszközölni.

Ti mit szóltok a változtatásokhoz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.