Cassiopeia és a Hódító rúna? Nézzük mit kell tudni róla!

A megváltozott Hódító rúnával hódít Cassiopeia?

Az előszezon változtatásai igazán megbolygatták a Szurdokban néhány hős életét, főképp rúna és tárgyválasztás szempontjából, de ehhez már hozzá szokhattunk, hisz ebből áll egy előszezon. Nézzük a legújabb őrületek egyikét!

Miért jó neki az új Hódító rúna?

Elég sokat változtattak a rúnán, szinte mondhatnánk azt is, hogy egy teljesen újat kaptunk. Cassiopeia miért ne tudná kihasználni? Hisz a mérgezésével, illetve az E képességének folyamatos használatával elég hamar fel lehet halmozni a Hódító jelzőit, igaz már nem 5, hanem 10 kell a maximális jelző eléréséhez, de Cassiopeia számára ez nem igazán akadály.
A gyógyítás mértéke is változott, eddig 8% volt a tényleges sebzést követően, az előszezonban azonban a sebzésünk 15%-át nyerjük vissza, mondhatni a dupláját. Ez a hatás Cassio E képességével elég effektív tud lenni az ösvényfázis, vagy akár a csapatharcok során is. A távolsági harcosoknak már nem 2, hanem 8 másodpercig lehet megtartani a jelzőket, és ez elég nagy erőssége lett a rúnának, hisz így van elég időnk összeszedni a jelzőket még Cassioval is. A jelzőnkénti adaptív erőt is erősítették, hiszen maximális jelzőnél 20-50 AP-t kap hősünk (ez az érték szintenként változó). A régebbivel sokkal kevesebbet kaptunk, de ez nem csak AP-ban mutatkozik meg, hanem AD-ban is.

Két fajta rúnát figyelhetünk meg nála, egyik a Hódító + Boszorkányság, illetve Hódító + Uralom ág, mindenki döntse el saját maga, hogy neki melyik esik jobban kézre, vagy éppen kígyóra.

TÁRGYAK

Nem kell túl gondolni, szerencsére továbbra is olyan mintha a régit építenénk, de azért vegyük át melyek azok a tárgyak, amik kellenek nekünk. Egyébként Idézői képességeknél leginkább az Átvillanás, illetve Teleport kombót láthatjuk, de opcionálisan a Kifárasztás is jó választás lehet.

Játék korai szakasza:

Kezdésnek A romlás itala, amivel életerőt és manát tudunk biztosítani magunknak az elején, ezután az Istennő könnycseppje elengedhetetlen kezdés, mivel enélkül nem tudjuk képességeinket szinte korlátlanul használni. Ebből kiépül az Arkangyal pálcája, így még pajzzsal is fogunk rendelkezni. Mellé tudunk vásárolni egy Fekete pecsétet, amit ha jól feltudunk halmozni jelzőkkel, akkor utána Mejai léleklopójává alakíthatunk át.

Játék középső szakasza:

Zhonya homokórája, Rylai kristálybotja, ezekkel a tárgyakkal tankosabbak leszünk, ami csapatharcokhoz elkelhet, illetve lassítással is fogunk rendelkezni amivel letudjuk vadászni az ellenfeleinket a folyamatos lassítással.

Játék végső szakasza:

Itt már inkább a varázstörésre kell koncentrálnunk, ami azt jelenti, hogy Liandry gyötrelme, illetve az Üresség botja is elfér a zsebünkben, ha a jelzők fogyni kezdenek a Mejai léleklopóján. Rabadon halálsüvege sem felejtendő. A végén ezekkel a tárgyakkal fogunk rendelkezni: Arkangyal pálcája, Mejai léleklopója/Üresség botja, Zhonya homokórája, Rylai kristálybotja, Liandry gyötrelme, Rabadon halálsüvege.Ti kifogjátok próbálni Cassiopeiat a Hódító rúnával?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!